ERROR!


Middag och mys med Matty o Karin

Igår hade jag Matty o Karin över på besök. De hade inte varit hos mig innan. Det var jätte roligt att de var här. Vi åt mat och fikade med glögg och lussekatter. Hade en väldigt mysig kväll och pratade om relationer och framtid. Alltid att skönt att värda sig med sina vänner. Även om det kan vara skönt att bara vara med sig själv. Ibland kan man känna sig ensam men ibland går det bättre än man tror...
Vi hade en diskussion om något då Matty kommer på att hon har en rosa passionsfrukt med sig. Sjukt roligt... =)
(
(En rosa passionsfrukt)

Fejkad kärlek!

Mammas pojkar är nu över och jag önskar att de kunde vara för evigt. Fantasin är och drömmar är ofta ycket bättre än i verkligheten. Visserligen finns det tid punkter i livet då det är underbart.
Jag blev glad när Tim valde Moa, ett udda men kanske lyckligt par. Jag tyckte att Bobby valde helt fel, hatar den bruden. Och jag blev helt över lycklig när Christian valde Viktoria över Martina, no offens men hon är tråkig och mer kär i hans mamma än honom.!!
De slåss om mammas pojkar Foto: TV4Christians val föll på Viktoria B Foto: TV4Bobby och Julia i Mammas pojkar Foto: TV4
Det som var tråkigt var att när man kollade hur det hade gått för dem sen så hördes knappt något av paren som hade hörts av. Skit tråkigt. Jag tror iofs inte att man kan hitta sin kärlek speciellt inte sin riktigt kärlek genom ett tv program. Men det hade varit kul om de hade dejtat iallalfall. =)

tvätt o städ

Som alltid vill ja har regler och planer och struktur. Så nu skall jag ha torsdagar som tvätt o städ dag.  Så nu håller jag på att fixa och tvätta. Det är så skönt när man har det gjort. =)
Annars blir det en lugn kväll, kolla på mammas pojkar och bara slappa...

Väntar besök!

Håller på för fullt. Ända sedan jag kom hem från jobbet. Vilket dock inte var så länge sedan. Så har jag städat och fixat. Har massa smått som inte har någon plats. 
Väntar nu iallafall på att matty skall komma och äta med mig. =) 
Skall göra det fint, men tända ljus och sånt. Romance.. =) Det blir så varmt och skönt och sedan luktar det gott när man har doft ljus!!!
TINDRA Doftljus i metallkopp

Trött, tröttare tröttast!

Är helt slut. Orkar inte göra många knop just nu. Skall bara dra täcket över huvudet och låsas att jag inte finns just nu...
GOD NATT!!!

En dag med bara jobb!

Har försovit mig. Jag skulle gått upp tidigt ju och fixat med lägenheten. Men min mobil var fel inställd så att det funkade inte. Så nu har jag inte hunnit göra något allt. 
Nu måste jag åka till jobbet nu och jobbar hela dagen. Kan  inte lägga upp bilder. =( Nu MÅSTE JAG ÅKA! Skall kolla på desperate med tjejerna ikväll så jag är upptagen hela dagen. Får se om jag hinner lägga upp mer senare idag. 
PUSS O KRAM

Stan m Girlsen!

Ja nu har jag kommit hem och bara njuter av att inte göra någonting. Skall bli så skönt nu att bara krypa ner i sin säng. Jag känner mig redan väldigt hemma här. Konstigt men ändå väldigt skönt. Kanske för att det bara är mina saker och jag som bestämmer hur det skall vara.
Har haft en super mysig kväll hemma hos tjejerna. Orkar inte mer nu, hade dock behövt att städa lite mera. Får fixa mer i mon. Får gå upp tidigt. Jobbar typ hela dagen. =(
(Min nya väska från Zara)


(Jag inne på Lindex)

Nu skall jag gå och lägga mig. Skall läsa lite, men somnar nog snabbt. God Natt.

Lyckliga dagar!

Nu har jag kommit en bra bit på vägen med min packning. Har oxå varit i stan och shoppat. Nu är jag hemma hos Josefine och Mathilda. De är i full gång med att fixa mat. SpagHetti och köttfärssås... MUMS. Så nu sitter jag vid Korres data och kan inte lägga upp några bilder. Har inga men fixar det ikväll. Har köpt en jätte fin typ kuverväska/handväska på Mango och två svarta koftor på Zara, en lång och en kort. Det var saker som jag verkligen behövde. Så det känns skönt att få köpt det.

Dagen idag började jätte bra och jag kände mig stolt över mig själv. Men sedan så finns det vissa saker som vilar på sköra trådar och under dagen var det en sådan som brast. Det finns väldigt få lyckliga dagar och en dag som idag är en av de som delvis är lyckliga och då får man ta vara på det och vara lycklig för att man fick en stund av lycka.


NU ÄR DET ULLARED OCH MAT... =)
Fortfarande massa att göra!

Har kommit en bra bit. Är klar med köket och köks grejer och textiler. Är snart helt klar med alla saker, det är pill jobb. Massa att organisera och sånt. Fast det gillar jag super mycket.. =) Nu har jag nästan bara kläder och hygiensaker. Fast det är det som är mest av, men bara jag vet vad jag skall göra så kommer det nog gå bra...
Skall äta lite mat nu, klockan bara tickar iväg ju. Måste ju hinna in till stan innan de stänger. Sedan vi jag ju träffa girlssn oxå...
SUCK OCH STÖN!

MASSA ATT GÖRA!

Jag har så mycket att packa upp och så mycket att jag inte vet var jag skall börja. Jag har inte orkat ta tag i mig själv än. och nu måste jag göra det!!!
Har sovit som en ängel i natt. Har varit hur underbart som helst. Hoppas att jag får del upplevelsen igen snart. =) NU JOBBA JOBBA JOBBA JOBBA, fast här hemma. =) vill ju bli klar idag. 

Andra advent

Så nu när det andra ljuset brinner är det en veckan närmare jul. Jag har riktigt fått i jul känslan, hade varit roligt att dela den med någon. Det är så mycket ljus det är så mysigt. =) Sakll dricka glögg till maten. Älskar det, men mina nya muggar...

Färdig flyttat för idag!

Så nu har jag flyttat klart. Nu skall allt på plats, men jag har tänkt att ta det imon. Skall laga lite mat nu. Sedan skall jag kolla på film och bara ta det lugnt. Läsa lite kanske. Bara ha special time. =) Fattar inte hur man kan ha så mycket saker som jag har. Nu börjar gossip skall kolla lite på det. 
Här är några bilder på hur det ser ut, bara lite. Blev helt okej. Jag hade funderat länge på hur jag skulle ha det, och det blev bra med så som jag hade tänkt mig. börjar ju bli bra på detta med att flytta =) Kommer nog trivas här jätte bra...
TACK MAMMA O PAPPA FÖR ATT NI VILLE HJÄLPA MIG!!!

energi på flaska!

Hur är det lättaste sättet att få energi, på ett snabbt enkelt och ganska kalorifritt sätt?! Jo med energidryck. Du blir pigg och alert snabbt. Själv hittade jag en redbull i kylen som blir min frukost i och med att jag inte hade något annat. Fast de händer ju några gånger i veckan att jag dricker en hussie, istället för mellan mål och det kan till och med vara så att jag dricker två och ersätter en måltid. Det är inte bra. Fast det värsta är ju att jag är inte ensam om det. Bara på mitt jobb är det flera och jag har andra vänner som göra samma. Fast vet vi hur det egentligen påverkar oss?!
Biverkningar av energidrycker:

Magvärk, ångest, illamående, kräkningar, magont och 

diarré är några av effekterna. Dessutom kan det ge biverkningar i form av sömnsvårigheter, 

huvudvärk, oro, yrsel och hjärtklappning.


Vill du läsa mer om energidrycker kopplat till dödsfall, läs här.
http://www.mast.is/Uploads/document/Skyrslur/klinistyfirlitorkudrykkir.pdf

GOD MORGON!

Har sovit ganska gott i natt. Har vaknat några gånger, en gången av ett sms =). Har dock lite ont i halsen. Nu skulle ja behöva äta frukost men jag har ingen, asså inge alls. hm? Finns det någon jag kan våldgästa?! NEJ! Mamma o Pappa kommer snart jag får be dem ta med mat. Idag är min flytt dag. Jag skall få alla mina saker. Kommer bli jobbigt men samtidigt väldigt skönt.
Skönt är oxå att vara uppe så här tidigt en söndag och vara pigg och glad. Jag kan tänka mig att det är många som inte är det. Som jag och josse sa igår. Även om vi inte är "fullt vuxna" och behöver ta livet super seriöst, så är vi vuxna, det är dags för oss att lägga våra tonårs år bakom oss. Och vara glada att vi kom igenom dem levande. För tonåren är skit tuffa, och fulla med drama. Drama som jag bara inte klarar av längre.
Nu skall jag väl iallafalll fixa mig. Sedan börja planera allt som skall göras. 
Önska mig lycka till... =)

second time around

Second Time Around Lyrics

Oh oh oh yeah
Babe

Last time I thought we have this talk
Boy you were getting ready to leave
I thought baby you were done 
Cause for a while you could barely look at me.

This time I thought that we`d be fine
That I`d forget the things that you said
I tried crossing out your words

But baby you can not forget the past (x2)
Still baby

Chorus:

I’m so unpredictable
you don’t know what to think
So unemotional
Wonder if I’m even still in love 
You see
I don’t know what to tell you now
Its always harder the second time around

Im so unpredictable
Just like you used to be
So unemotional
Boy I can forget the way you were with me 
I don’t know what to tell you now
Its always harder 
the second time around (x2)

We tried going back to Joe’s
That always was our favourite place
Long rides baby by the coast
Do you remember where we stayed

Last time we were hanging out
You were acting kind of strange
Now it’s the second time around
I’m sorry now it’s me that feels this way
Its me that feels this way, babe

I know you are the one that is hurt

Chorus:

I’m so unpredictable
You don’t know what to think
So unemotional
Wonder if I’m even still in love 
You see
I don’t know what to tell you now
Its always harder the second time around

Im so unpredictable
Just like you used to be
So unemotional
Boy I can forget the way you were with me 
I don’t know what to tell you now
Its always harder 
the second time around


I`m not sure the best way to say this 
But I can’t pretend to love you no more babe 
This ferris wheel`s got me crazy
Maybe the second time around is not meant for us babe
Not mean for us babe yeah!

Repeat corus (x2)
(Älskar låten, känslan i låten är precis som jag känner , tyvärr stämmer inte texten helt)

FRÅN KRIMINAL STAN!

 Foto: Oscar Persson / PhotoMedia.ss

Man skjuten till döds i Rosengård

Den 47-årige mannen hittades svårt skottskadad på en gång- och cykelväg i Malmö tidigt på söndagen.

Han fördes snabbt till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.

– Vi misstänker mord, säger polisens presstalesman Micke Persson på länskommunikationscentralen i Skåne.

Strax före halv tre i natt hörde en person flera skott som avlossades vid Bennets väg i Rosengård. En stund senare hittade personen en livlös man på vägen.

Polispatruller och ambulanser kallades till platsen. Mannen fördes till sjukhus, där han senare dödförklarades.

– Han har skjutits till döds mitt på öppen gata, säger Micke Persson på Skånepolisen.

Brottsplatsen spärrades av och en teknisk undersökning genomfördes. Polisen hittade flera spår efter gärningsmannen, bland annat tomhyslor.

Ingen kriminell uppgörelse

Enligt polisen finns det inget som tyder på att dödsskjutningen har koppling till gängkriminalitet.

– Vi jobbar nu med att kartlägga mannens sista dagar i livet. Vi förhör hans familj och vänner, säger Micke Persson.

Den avlidne mannen är känd av polisen sedan tidigare för mindre brott.

Polisen söker efter fler vittnen i området som kan ha sett vad som har hänt.


(Från aftonbladet.se)

 


Det är sjukt läskigt att det kan hända sånt. Ändå såpas nära oss. Ja menar tänk om man skulle vara på fel plats vid fel tillfälle...


Somna till GOSSIP GIRL!

Jag gick upp i morse vid 5 tiden, Fixade lite hemma och sedan så började jag jobba vid 6. Sedan har jag jobbat hela dagen. Vi hade så mycket att göra. Bläää. Sedan var jag först hemma vid typ halv 8. Tala om låååång dag på jobbet. 13 timmar typ!!! Sedan var ju josse här. Jag är inte såå trött. Jag trodde jag skulle vara tröttade. Nu skall jag iallfall lägga mig. Jag skall somna in till Gossip Girl. Säsong 1. Som jag nu gör varje natt, det är lika mysigt varje gång. =)

(www.gossipgirlinsider.com) Från nästa avsnittet som släpps i US på tisdag. =)

Cykel i hallen?!

Jag har alltid tyckt att det har varit så konstigt när man typ på tv har sett att man har haft cykeln i sin lägenhet. Men kanske oxå för jag alltid (nästan) har bott i hus. Och då kan man ett cykel förråd eller garage att ställa cykeln i. Men nu så har jag det själv. Jag vill inte att den skall bli blöt och sedan vill jag inte att någon skall ta den, så jag vet inte. Ja nu får sen stå i hallen. Om jag skall ha folk så får den väl flytta ut på balkongen ett tag. =)Trött och sliten med underbart sällskap!

Så nu är jobb dagen avklarad och jag är hemma. Har varit en jobbig dag. Skönt att bara vara. Har dock ingen tv, tycker det är lite jobbigt. Men som tur har jag datan. Jag hade dött annars. Utan tv o utan dator. AHHHH!!!! Jag hade dock önskat att jag hade tagit med mig min bok. Hade velat läsa lite. Men det få bli sen. Imon kommer ju alla mina saker. Jag och josse hade ju lite problem med det när vi skulle äta. Vi kom på att vi inte hade några bestick. Så det fick bli det vi hade. Det blev iallafall en god Carbonara. =) 

Ser ni hur jag ser ut, SLET SLET SLET!!!! Har iallafall haft det super mysigt med Josse. Vi har haft riktigt kvalitets tid, en lördag som denna. Vi har suttit och pratat bara. Vi drack glögg, men det blev inga pepparkakor. =( Om jag hinner kanske jag kan göra det in mon. Eller vi får se.. NU MÅSTE JAG GÅ OCH DUSCHA!!! 

På Jobbet!

Hade med min data till jobbet idag eftersom jag skall ha den sen när jag slutat. Nu har jag min lilla rast för dagen. Skall försöka äta lite kyckling. Men annars blir det bara HUSSISAR!!! JUMMY!!! 
Har massa att göra, vi har dock fått gjort en hel del. Som tur är vi 3 stycken hela dagen. Nu skall jag fika klart sedan så blir det kassan.
I kväll skall jag sova i min nya lägenhet och josse och jag skall baka pepparkakor.. =) Längtar. Någon som är sugen? slå en pling! =)
HUSSISAR!!!!!! =)

En riktigt tråkig dag!!!

Jaha! Så nu var det kväll igen. Jag har inget mera att säga. Har inte sovit det bästa de senaste dagarna och det gör att denna dagen har varit jätte jobbig. Skulle gått upp vid typ 9, men orkade inte ens röra mig då. Så jag bara låg kvar och inte gjorde ett skit. När klockan var 11 så åkte jag till jobbet..
Nu har jag kommit hem, och nu skall jag äta... Uppdaterar mer sen....

Glögg o pepparkakor =)

Har haft en underbar eftermiddag med tjejerna. Han dock inte till fikan utan åkte hem till dem. Vi gjorde det vi är bäst på, ingenting. Hade jätte mysigt. Saknar att bo med tjejerna, fast det är skönt att bo själv oxå... =) Sedan kollade vi på mitt favorit program Mammas Pojkar.. Jag tycker att det är sååå roligt. Nästa vecka är det sista gången. det blir tråkigt. Vad skall jag då följa? Det är bara det och Desperate som jag följer... 
Gjorde en latis idag med, när jag kom hem så åkte jag och CM till Donken, inte så bra kanske. Men jag har sagt till mig själv att jag får tröst äta denna veckan sedan får jag skärpa mig. Det var dock väldigt gott..

Idag har jag även köpt glögg muggar. Spanade in dem redan förra året, men köpte dem aldrig. Så nu slog jag till. jag tycker att de är sååå fina. =) Ahhhhh! Så nu inviger jag och CM dem, hade dock inte så många pepparkakor kvar. 
Köpte även lite mera julsaker, jag älskar det... Kommer fira andra advent men mamma o pappa. =) Skall bli mysigt. Jag älskar Julen, men jag tror nog att alla vet det nu...


Kanebo!

Har haft en lugn morgon. Sedan en snabbis till jobbet för att fixa och äta. Sedan ner till stan. Helt sjukt kallt. Sedan så var det någon idiot som snott mina cykelljus, jag var ju en idiot att inte ta bort dem. Jag menar man kan ju inte lite på någon eller något här i Malmö. Tog en sväng inne på Hansa. Tillökade min sminkväska och mitt julförråd. =) man kan inte få för mycket smink eller för mycket jul saker,
Nu skall ja iväg och fixa lite, för att sedan se om jag kan hinna med lite fika med MATTY & Co. Ses ya!!!
BEY!

MAT = MAT Nej kanske inte?!

Har haft en vanlig dag på jobbet. Skönt att för fösta gången ha på sig smink. För fösta gången på typ en vecka. Nu är det gossip och chips. =)

Katten är vaccinerad

Näää nu skall jag inte vara taskig mot korre.. Hon var jätte duktigt i går. Hon var och vaccinerade sig, Ett äventyr i sig. Det var precis så att vi han in genom dörren innan hon satte upp skylten SLUT PÅ VACCIN. Vi hade verkligen turen med oss. Det gick snabbt och smärtfritt. Korre har tur att inte vara allergisk mot ägg. Hon äter ju det varje dag. =)

Wimmo Magnusson

(Till vänster Wimmo och i mitten hennes super söta dotter)
Min kära jobbar kompis, vän och del vis sambo har nu lämnat The City. Hon har flyttat ifrån oss. Jag kommer sakna henne och hennes underbara dotter. Hon är rolig, mysig, snäll och omtänksam och en glädje spridande person. Hon är alltid glad (hon kan bli lite arg ibland) men man blir alltid glad när man set henne för hon har sådan glädje. Vi saknar henne alla på jobbet, hon är duktigt och gör det hela lite roligare.. =) 

Kommer aldrig att glömma den sista dagen hon jobbade, för några veckor sedan. Hon ville så gärna öppna butiken, eftersom det var sista gången. Hon öppnar dörren och skriker ut GOD MOGON!!!! Tur att de flesta som stod där utanför var gamlingar och hör dåligt annars hade de nog blivit döva. Sedan efter några min så ringer det på jobbtelefonen. Wimmo ringer mig och säger att hon inte kommer in, jag tänker har hon glömt sin nyckel eller? Nej det hade hon inte. Hon hade glömt vida om dörren så att den öppnar sig när det går någon framför den. Man kan inte öppna de manuellt. Så hon står utan för dörren med massa kunder och vinkar när jag kommer och öppnar. Sjult roligt. Önskar att jag hade haft en kamera med mig den gången.
Kommer saknar dig jätte mycket gumman. Lovar, jag skall så snabbt jag kan komma och hälsa på dig. 

Åhlens

(vill man inte ha ett sådan fat hemma, men massa armband?) 

(Läcker väska från ordning & reda)
(min nya miniräknare)

HATAR ATT VÄNTA!

Skulle ju till banken, det var ju sjukt jobbigt... Fick vara där i typ 1 timme. Förs fick jag fixat dosan sedan fick jag fixat pengarna. Så nu skall allt vara i sin ordning. 
Hatar dock att så i kö sååå långe. hade typ inget batteri på ipod eller mobil så jag kunde typ inte göra någonting. 
Skulle ju ätit SUSI men det fanns inget ställe på vägen hem till korre så jag fick ta COOP som vanligt.. =( Men det var gott det med. Sedan blev det lite glögg med. MUMS!!!

Till BANKEN!

Så jag tänkte ju vara så duktig att gå till banken efter jobbet och fixa massa saker... Fast så dum som jag är så glömmer jag att ta med dosan, den som var det näst viktigaste. 
Så nu är jag hemma, skall gå nu igen. För annars kommer jag ju inte här ifrån igen. 
Tror jag skall ära sushi idag, blev sugen på det igen, nu när man fick smak av det från i lördags. Sedan blir det desperate i kväll.. =) 
(ikväll blir det sofis mode oxå)
(Kul att de kommit sofis man, kanske inte så roligt för mig men för någon annan)

MER JUL!


RSS 2.0