Buss eller Godis

- Lås dörren fort!!! /Korre - Jag vill inte!!! /Jag - aaaahhhh!!! /Korre - Gå inte ut från bad rummet!!!! / Jag En hysterisk konversation mellan mig och korre. Vi har precis kollat på filmen Trik or Treat och precis när eftertexten börjat rulla så ringer det på dörren. Står en unge med mask på i fönstret. Skriker och sedan börjar korre skrika. Helt sjukt vad rädd jag blev. Sedan efter ett tag öppnade korre, hon hade inget godis hemma så de fick en veckans gamla maränger. Hm gott?! Kanke inte. Det roligaste var att hon sa. - Dom är inte så goda! Ungarna tyckte nog inte heller det för att de tryckte upp dem på dörren. Otacksamma är va de är. Nu blir deet wallander tjohoooo!!!!

Vita byxor på vintern!

Jag kan säga att jag tycker inte att det är snyggt att ha vita byxor överhuvudtaget. På sommaren så kan det var snyggt. Men när det är ca 8 grader och typ regn är det inte de bästa outfiten. När jag åkte hem innan idag så såg jag en kille i vita tajta byxor. Gay tänkte jag, inget mer med det, men ingen annan skulle ha det!!! Och tyvärr, det är fult.

Mitt i vintern, en dialog med en kille jag dejtade ett tag
- Varför ha du en vit kavaj mitt i vintern? (frågade han)
- Varför har du vita byxor på dig? (svarade ja)
- Hm? (sade han bara)
Ja som ni ser så kan inte alla konversationer vara så inteligenta, men i efter hand roliga..

En annan rolig sak som jag och Korre pratadeom igår. Att hon lurar folk att jag bor PÅ spåret, (mitt barndomshem låg brevid spåret, för er som inte vet). Och att varje gång det kom ett tåg så skulle mitt hus, som då låg på spåret flytta på sig. Det roligaste var att de killarna hon lurade trodde på det.. Helt sjukt. Fast  man gör ju såna knäppa saker ibland.

Peace out girlisar!

 


EN MÅNAD!!!

Så nu har jag packat klart! Jag är helt slut. Fast det har bara tagit tre timmar!!! Så, jag har säker glömt massa saker :( Jag hoppas inte att det är allt för mycket och att det är något jag måste ha! Det är ju sjukt vad man samlar på sig. Man måste slänga och slänga, fast egentlige så handlar det väl om att man måste sluta köpa sånt man inte använder. Finns massa saker jag bara använt 1 eller 2 gånger. NU ligger det bara och skräpar.
(Detta är det viktigaste, jag hoppas jag klarar mig i en månad! Längtar inte tills jag skall packa resten. Fan vad jobbigt. Är ju lättare att bara köpa nytt typ. Kommer ta flera dagar. För man orkar ju inte packa i en hel dag i sträck)

Nu skall jag åka hem och äta lite, lite frukt oxå. ;) Sedan skall jag inte göra ett skit tills Korris kommer hem och vi skall äta igen.. :) hihihi

Bubbleroom!

Kommer inte ha tillgång till internt så mycket den närmaste månaden, kommer bli svårt att lägga upp bilder och sånt. Min mobil är för seg för det! Jag hoppas att vi skall kunna stå ut med det!!!

Satsumas/Nytt till badrummet

Ja, mitt förra inlägg, skrev jag i morse. Men det hade tydligen inte lagts upp. Nu har det gått en dag. Det har varit så svårt hela dagen. Jag har varit sugen på allt, men säker just bara för att jag inte får äta det. Fast om man tänker efter, det är ju bara en vecka, och en vecka gå ju ganska snabbt. Jag hoppas att jag kommer klara det. 
Det är ju någonting jag vill göra för mig själv och jag måste försöka göra så att jag mår bättre själv. Skall snart sova. Han köpt massa nytt till badrummet idag. (bild kommer i mon). Det är ju så roligt att köpa nytt. 
Jag har köpt!
- Schampo, Head & Shoulders (balsam var slut)
- Deo, Nivea
- Lotion, Dove
- Tandkräm, Sensodyn white
- Tandborste, Calgate
- Dusch kräm, Palmolive
Måste köpa balsam i mon det fanns ju inte idag.. :( 
Nu skall jag hoppas in i duschen och använda mina nya produkter, sedan skall jag sova och drömma sköna drömmar om min Baby!

Måste sluta med mitt beroende!

Jag känner att mina beroende börjar ta över allt mer och mer i mitt liv. Måste bli av med dem. Jag har ju slutat att äta godis! (det har ju inte riktigt gått jätte bra, har tjuvat lite). Men nu är det stopp på det! Chips o kakor har ju då blivit mera populärt. Men jag måste sluta med allt! Så nu kommer jag köra en vecka med pulver o frukt för att kick starta. Sedan så blir det mat, mat o mat. Måste ju få mig själv att fungera! 
 
(färsk frukt är alltid ok, nyttigt och faktiskt gott)Underbara Wimmo!

Ja nu sitter jag hemma hos Wimmo, lilla söta Wimmo. Hon och hennes dotter har tagit emot mig med öppna armar. Skönt att det finns sådan vänner och sådan människor som är så snälla och omtänksamma. Jag tror att jag kommer att trivas här jätte mycket. 
Vi kommer ha jätte roligt tror jag. Är helt ut mattad!!!
(sitter och ser helt förstörd ut)


Jag vill säga jätte tack till Wimmo!!!

Ordning & Reda

Idag har jag varit på banken och fått massa nya olika papper. Riktigt bra och jag hoppas att detta kommer bli bra. Eftersom att jag har en ny tid nu kommer jag att vilja ha total koll på mitt nya liv. Jag har bestämt mig för att skaffa Ordning & Reda som mitt skrivbord tillbehör.
Idag har jag inhadlat en pärm och en pennburk. Så får vi se vad som kommer näst. Har alltid gillat Ordning & Reda.
(Detta kommer att vara mitt nya pärm system, blir fint i hyllan)
(Detta är min nya skrivbords serie, det finns några delar som jag har kvar, längtar tills jag får köpa dem)

Åka buss!!!

Nu kommer min buss. Skall åka till segevång och kolla på en lägenhet. Vi får se hur den blir. Jag tycker ändå det är roligt med sånna saker. Jag skall till banken och se om jag kan byta till en bank som jag kan gå till här. Det är lite jobbigt att behöva åka till vbg varje gång jag har ett bank ärende. Jag gillar att boka möten och fixa ärenden. Det får en att känna sig väldigt vuxen. Jag är i en ålder nu då jag känner mig väldigt splitrad. Jag vill vara tonåring och inte ha lika muycket ansvar. Fast sedan så vill jag vara vuxen så jag kan ta vara på mig själv. Iallafall jag åker buss nu. Det är jätte tråkigt. Tänk att jag gjorde det varje dag innan. Att jag orkade. Finns så mycket konstiga människor. Hatar människor... Skit hemskt att åka buss fattar inte att de inte kan göra bussarna mer bekvämma får ju spasmer snart. Blir ju åksjuk snart. Bussförare skaffa körkort! Och kör bekvämt är ju skönare att åka med cykel över tågspår....

Brothers & Sisters

Ett program som skall fördjupas i imon. måste sova nu är sjukt trött...
God Natt....

Jobbiga kunder!

Min lista på jobbiga saker kunde gör.
1. Tar saker, tjuvar! Kanske inte riktigt kan kalla kunde med typ!
2. Folk som frågar efter varje sak de vill ha, utan att leta själv!
3. Folk som säger vad varje vara kostar när de läger det på bandet!
4. Folk som pratar med en på språk jag inte fattar, och själva inte fattar att jag inte fattar!
5. Kunder som lägger konstiga varor på konstiga ställen!
Det finns massor av saker som jag hatar med folk. Fick en ut skällning från en kund häromdagen, idag kom hon tillbaka och sa förlåt. Ja där ser man alla är inte så knäppa alltid...
Mitt nya!!!
Peace out girlisar!!!

Is It True?

You say you really know me
You’re not afraid to show me
What is in your eyes
So tell me ’bout the rumors
Are they only rumors?
Are they only lies?

Falling out of a perfect dream
Coming out of the blue

Is it true? Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?

If you really knew me
You couldn’t do this to me
You would be my friend
If one of us is lying
There’s no use in trying
No need to pretend

Falling out of a perfect dream
Coming out of the blue

Is it true? Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?

Is it true? Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?

Is it real? Did I dream it?
Will I wake from this pain?
Is it true? Is it true?
Is it over?
Baby, did I throw it away?
Ooh… is ït true?

(hatade denna låten innan, känslorna är inte hat längre utan den smärtar mer, hon har en vacker röst och alla orden känns som de skär rätt in i mitt hjärta, hon är en jätte söt tjej. Denna låten är underbar på ett hemskt sätt. Hoppa att inte höra för mycket av den, det kommer jag inte klara).

Bilder från Guetta!!!

Där är han ju den lilla Guetta.. ;)

Sjukt mycket folk, trots att inte alla märkte det, men det var det. Helt sjukt. Jag har fortfarande massa blåmärken.

En helt underbar kväll men så sjukt måna underbara låtar. Stämningen var ju på topp, det var en perfekt start på våran helt underbara helg. Vill bara tillbaka igen. Längtar tillbaka, det var helt sjukt bra.
Har några videos på mobilen som jag skall se om jag kan få in. Helt sjuka... ;)

Måndag som måndagar kan vara.

Börja jobba tidigt i morse. Riktigt jobbigt att gå upp. Speciellt efter en helg med mycket bravader. Det har gått mycket energi på mycket olika saker. Sitter just nu hemma hos Korre o Matty. Vi är så socila man bara kan i denna värld som kretsar kring facebook och mobilen. Jag sitter och skrivet och kollar fejan på mobilen, de två andra sitter vid varsin dator och facebookar kollar bilder m.m. Ute är ju ingen roligt, regn, blåst och kallt. Nu är det höst så det bara skriker om det. Hatar det. Hatar hösten. Det kan väl vara fint när löven är i olika färgenr och solen skiner, men det gör det inte allt för ofta. :( Behöver desperat ett par handskar, är helt utan och det är ju inte många grader på morgonen eller kvällen. Usch, kallt kallt, hatar kallt. Inget bra går det på tv heller. Bara skit alltihop!!!

Korre = LOVE

Hon fattar verkligen vad jag mernar när jag säger. .

" Jag vill ha en sådan sött hund som ser ut som en säl "

Hon är verkligen en riktig vän, älskar henne..ps. hon är kvinnan som hatar alla män, liksom jag... ;)

Världens bästa helg!!!

Det var riktigt länge sedan jag hade så roligt som jag har haft denna helgen. Jag har skrattat och skrattar, med och åt mig och mina underbara vänner. Vi har haft såååå kul.

Jag har verkligen bra vänner, denna helgen har varit den bästa helgen att bli dumpad på, eftersom, jag har så roliga vänner så jag kan inte sluta skratta, även om jag vill gråta... Love you friends.
Det finns så många roligta filmer, fast jag måste ha godkänt från alla innan jag lägger upp dem. Det är inte roligt annars. Jag ha inte filmat alla bra själv.
Vi har oxå spelat in en egen musik video till brittans nya låt. Bilder och klipp kommer senare... ;)

Nu blir det mys med alla tjejrna. Perfekt avlutning på en nästan helt perfekt helg.

Barn Kalas!

I går var det party och idag blir det barn Kalas. vi skall äta spagetti o köttfärsås, mums. Sedan så fixar olivia glass och maränger till efterrätt...
Sedan så har vi börjat fira jul i förtid och vara så mogna så att vi slår till på Julmust till middagen.


(Middag är serverad... )


Chips och Godis är oxå fixar inför kvällen...


David Guetta love it.

Sitter hemma hos matty och slappar. Har en underbar konversation och mys stund med underbara olivia och härliga matty. Hade en super rolig kväll igår var sjukt mycket folk och helt galet. Har en del blåmärken. Det var helt livsfarligt att gå på toa. Om man klarade det klarar man allt. Tre vakter på tjejtoan. Helt sjukt. Man kände att man var på konsert. Hade jätte roligt trots att jag tappade bort alla i slutet. Fast det var ju väntat det ju. Skall snart styra upp kvällen med tjejerna här. Hoppas att olivia kan lyxa till middagen med en god efterätt. Har ingen dator nu så blider kommer senare. Har massa alla gå igenom.

David Guetta Live!

Ja ikväll gäller det. Har en super lång dag i dag... baby trodde oxå att jag jobbade imon. Jag hoppas verkligen inte det. För det stod inte på mitt schema. Men de kan ju bli tillagda tider som jag missat, hoppas inte det. För annars blir det inte mycket sömn. Tur att de stänger 3 då!
(min biljett...)

Frågan är vad man skall ha på sig, kan inte bestämma mig. Skorna är ju faktiskt det svåraste. Jag vet ju vilka jag vill ha, men vill vill jag kunna dansa hela natten utan att få svin ont i fötterna... ;) Har ju två par höga som är ganska bekväma, finns ju stövlar som alternativ oxå.;)
(faktiskt bekväma, men passar dem till outfiten?)
(Mina darlings, vill ha!!!)

(Mina gamla darlings, mycket ingångna och nu bekväma, för att vara pumps)


MÅSTE packa nu innan jag skall iväg. Får inte glömma något...
seeee yaaaaa! ;)

Hemmafrun nr 1

Idag är det torsdag och med det så medföljer mitt hemmafru arbete. Det betyder att vissa sysslor måste utföras idag annars så blir det inte gjorda på en vecka, om man glömmer en gång ja då blir det två veckor mellan och sen vet vi hur det blir. :)
Att göra
- Diska
- Tvätta
- Vattna blommorna
- Stryka (om det finns att stryka)
- Dammtorka
- Dammsuga
- Våttorka
- gå igenom kyl och frys
- Bädda rent
- Städa badrum
- Slänga grov sopor och pet brukar.
Har som tur är redan kommit igån med det mesta. Älskar när det är klart... ;)
(Har laddat upp innan jag åkte hem från jobbet, ny tvätt luktar sååå gott)

Jag köpte oxå en kofta idag, jag såg den igår, men var inte helt säker. Sa till mig själv om den är kvar i dag så köper jag det, och det var den. ;)
(De är mera lila i verkegenheten, här ser det tyvärr lite tråkig ut.)


Vädret idag är så hemskt att det är skönt att jag har så mycket att göra inne. :) Blir massa mysigt tv tittande i kväll sedan... ;) Funderade på vårflor innan idag, kanske blir det ikväll. ;)
(Tråkigt väder utan för mitt fönster)

Mascot

En underbar kväll men tjejerna på Mascot. Hämtade Matty på jobbet och drog till Mascot. Åt en underbar Hamburgare talrik. Sedan så kom Linda och Sara, trevligt att se er tjejer. Sist men inte minst kom Korre min älskling... Varför gör vi inte sånt oftare? Det är ju helt underbart. Att bara ses så avslappnat, en öl eller en kopp kaffe? Ingen större skillnad om man håller sig till det. Och som någon sa, stämningen är ju mycket trevligare på en korg än på ett kaffe, av en enkel anledning. Folk se mer glädje i att ta en öl, än en kaffe.
Nu blir det mys med baby, innan jag kryper till kojs, skall ju jobba tidigt i mon.
Har fått min biljett till Guetta. ;I Tjohhhooooooo!!!

>Vila Feltrinelli<

Min första tanke när jag vaknade var att jag längtade efter solen så sjukt mycket. Jag började då tänka på sommaren och våran underbara resa till Lago di Garda i somras. Och just vid den sjön finns ett av det hotell som jag har som mitt dröm resmål. Jag hoppas att jag någon gång i mitt liv kommer sätta min fot där. Kanske bröllopsresa? Det är tyvärr inte tillåtet att komma in på hotellet om man inte är gäst, så det är inte bara att komma in. Jag och mamma var riktigt sugna på att smyga oss in när en av the staff, gick hem från sitt pass. Men insåg ganska snabbt att vi skulle bli upptäckta av de vakter som patrullerar kring hotellet dygnet runt. Det enklaste sättet att komma ditt och faktiskt det vanligaste är att man kommer i helikopter från närmaste flygplats. Så att det står alltid en heikopter redo för start. Fast det är ju klart om någon av gästerna vill så finns det parkering till alla de finna sport bilar. Jag och mamma har sett båda Porchar och Ferrarisar parkerade. Och om man vill så kan man ju oxå åka en tur på sjön men en Ferreti eller Riva, finns tydligen även Riva båtar med Ferrari motor. Kan ju säga att en natt på hotellet kostar minst 15 000 per natt per person...
Se bilder och njut!!!


Ny dator!

Jag såg att det kommer ett nytt operativsystem eller vad det heter. Windows 7, som släpps imon. Jag såg en användar visning innan. Till och med jag kan se att de har härmat Appel en hel det, men so what, det är ju bättre. Det är ju en Windows dator jag använder mest men jag hade inte tackat nej till en ny Mac. Det är bara pengarna som är i vägen. Får väl börja spara.
(Nästa gång jag skal köpa dator så blir det denna hel säkert, hoppas att det blir snart)

Skönhetskväll..

När man inte tycker att det är roligt att kolla på fotboll varje kväll, så får man hålla sig ifrån vardagsrummet. Som tur så går Desperate Housewives på kanal 5 som man kan se i sovrummet. Jag passade då på att fixa mig, måla tå naglar och rakade benen fixade min finger naglar. Duschade och plattade håret. Så skönt att få såna saker fixade.
Så nu är det inte mycket kvar att fixa innan jag skall iväg. Skall bara äta lite och sminka mig.
Dagens Att måste fixa:
- Ringa till docktorn
- Hitta ett bra ställe att kemtvätta

Ghosts of Girlfrids past

Trailer på youtube
http://www.youtube.com/watch?v=HqlxWZNeWNk
Ja, det var en roligt film, kanske inte en jätte bra. Conner, huvudrollen, ja det var en riktigt idiot. Och som synd är så är det nog många killar som vill vara som honom. Jag känner en kille som kommer ha honom som idol. Jag hoppas bara att han inte låter det gå ut över dem som står honom nära. Känslor är svåra att handskas med, men man vill nog hellre leva med dem än att leva utan dem alls...

Basshunter

Jag har hela dage lyssnat på Basshunter, det är liksom bra och fartigt när man skall pilla och städa och så. Det kanske inte är "bra musik". Men det är musik som jag gillar riktigt mycket. Det är musik som jag kommer i gång av. Speciellt början på Russian privjet.
(ja där är han ju, haha)

Det som är roligt med hans musik är att man kan studsa runt till det. Så man ser ut så här :)
(ja där kan man riktigt se fluffy hihi)

Timbuktu

Glömde att säga att när jag och Korre var och handlade så såg vi Timbuktu, han var oxå och handlade. ;) Ja alla behöver ju göra det...
(Jag vill bara säga tack till min mamma, jag hade för första gången på mina vinterstövlar jag fått av henne. ;) TACK!)


(Min fina blomma från Glitter)

En eftermiddag med Korre Ek!

Ja, det var tur att hon fick ut mig det var ju helt underbart väder. Det var sol och det var kallt, väldigt vackert väder. tyckte dock att det var lite jobbigt att det var så mycket folk. För att vi våda två hade inte orkat att fixa oss utan i princip bara tagit på oss ytterkläderna. Som tur har jag solglasögon med styrka i, orka sätta i sina linser.
(Jag är på väg att träffa Korre)


(En fin bild från Pildams parken)
Vi gick en sväng runt pildams parken, det var jättefint, vi satt på en bänk en stund och slappade. Sedan gick vi hemåt och jag skulle in och handla och detta var de jag fick med mig hem. Jag hade tänkt att jag skulle köpa något till middag, men som ni ser blev det inte så mycket. Vi tog en fransk hotdog på Sibylla istället. Mums. Tänkte köpt en tidning men jag har ju så många där hemma så jag kan ju börja med att läsa dem först. ;)
(Det nyttigaste är ju gurkan, kommentar från hälso-korre)


(Dessa skall jag kolla igenom först)

Nu har jag oxå hunnit städa och skall sätta mig vid tv och slappa lite igen. Kanske fixa lite chips och dip, ja nu efter kladdkakan så blir man ju sugen på lite mer åt det salta hållet. ;)G-FORCE

Hade en underbar mysig hemma kväll med Baby igår. Vi gjorde inte någonting. Vi skippade middagen och bara åt onyttiga saker, äppelpaj, godis o chips av olika slag. Det är ju dock tråkigt att det inte går något bra på tv. Vi tänkte kolla på Transformers 2 men eftersom jag inte tyckr den sortens film är super bra och Baby var trött så visste jag att det skulle leda till att jag själv skulle titta på en film som jag inte tyckte om. Så det blev en film vi tänkt se för längesedan The G-Force.
En action film för barn typ. Fast det är marsvin och människor i filmen inte bara människor. Det var helt okej, svårt att få en sådan film att tas på allvar. Jag tycker dock att den var perfekt för vårt ända mål... ;) MAn kan inte alltid titta hel seriöst på film.
Nu har Korre Ek tvingat ut mig på promenad. Fast det är ju fint väder så jag får väl bara ge mig. Har inte gjort mig i ordning någonting, men jag måste byta om i alla fall. Kan ju inte se ut hur som helst... ;)

Kent-Röd

Kent kommer alltid att vara en favorit :)

Den nya singeln Töntarna från albumet Röd.
http://www.youtube.com/watch?v=Z8VXvJs2jPA&annotation_id=annotation_319018&feature=iv
Men min älsklings låt kommer alltid vara Stenbrott, jag kommer så tydligt ihåg första gången jag hörde den. Det var en sommar då min kusin Kristian var på besök. Han är var eller är nog mer insatt i musik än vad jag är och visade den för mig. sedan dess har jag älskat denna låten...
http://www.youtube.com/watch?v=MlBumIUQgJ4

Fox ersätter Posh!

Ja det diskuteras stort om vad folk tycker om detta bytet av Armani?! Men Viktoria är ju inte så het längre utseendemässigt iallafall. Suck är mitt första ord egentligen, och det är inte egentligen att Fox skall ersätta Posh Spice. Utan att de hela tiden skrivs om Megan Fox, hon är världens sexigaste kvinna. Jag skall inte säga att jag inte är avundsjuk, jag tror att alla hade varit super lyckliga om de kunde få den utmärkelsen. Även om det är viktigaste är att den enda som betyder något på riktigt tycker det, är ju det som betyder något, men alla människor tycker om att bli positivt uppmärksammade. Utan det att man blir såå lurad. Att man tror att allt man se på tv och bilder är sant. Har sett massa för och efterbilder på Megan om hur hon opererat minst brösten o näsan. Och om inte det räcker så manipulerar de bilderna i filmerna så att hon skall bli extra sexig. Tänk om jag oxå kunde ha ett team av folk som gjorde mig sexig varje gång jag gick ut ur dörren. Skall jag behöva operera mig och få retuscherade bilder för att bli sexig?! Jag har inte jätte bra självförtroende om hur jag ser ut, men jag hoppa att jag kan få det utan att behöva allt annat? Eller är den tiden förbi?? Är det 1900-talet att kunna vara nöjd med hur man ser ut? Och 2000-talet att fixa till man blir nöjd?
JA, det är konstigt att vårt yttre betyder så mycket, men det gör det. Jag är ytlig av mig, iallafall i början. Jag dömer alla för hur de ser ut och vad de säger. Men tyvärr är det ju det yttre man kommer i kontakt med först! Man kan dock inte säga att man inte skall bry sig om hur andra ser ut, men det är ju det man blir attraherad av och det är den del av den personen. Människor vill vara bäst och vara vinnare som alla andra varelser som finns så varför mot arbeta det? eller är det de vi skall?
Det är en konstig värld vi lever i? och jag är nog inte ensam om att kanske inte känna men tycka att det är konstigt. Vi skall vara nöjda med hur vi ser ut från början men vi vill se så bra ut som det bara går och kan ta till alla medel...
Jag tycker inget är fel och jag tror att alla försöker så bra de kan för att göra sig själva lyckliga och det är ju faktiskt det som räknas tycker jag. Det är iallafall det jag vill. Jag vill vara lycklig!

ps. skall nog gå och platta bort mitt fluffy hår och måla naglarna, så jag blir lite snyggare... ;)

Sex in the city

Efter en kort dag kommer jag hem från jobbet, slår mig ner vid tv, men så klart en påse chips. Kolla vad som går på TV. På Canal + film HD går filmen Sex in the city. Den hade börjat för 10 min. Jag har ju redan sett den (flera gånger) så jag visste ju vad som hade hänt.
Det finns så mycket som är bra med den filmen, suck! Allt fån kläderna till händelserna. Alla tjejer i världen (ni fattar vad jag menar) har sett minst ett avsnitt av serien och bara älskar det. Jag kan säga att jag tycker filmen är bättre än serie, men jag tror inte jag hade tyckt den var lika bra om jag inte hade sett serien och lärt känna dem innan. När man känner de här fyra underbara kvinnorna så vet man vad de känner, tycker och vad de har gått igenom. Man vet hur svårt det är för Samantha att inte ha sex, när hon vill med vem hon vill. Vi vet att Charlotte har i närstan hela serien försökt att bli gravid, och att det betyder sååå mycket för henne.
Nu under de senaste timmen har jag suttit och skrattat högt för mig själv, gråtit så att tårarna bara runnit och gjort både och på en gång. Jag älskar denna filmen, det finns så mycket man känner igen. Jag kan känna hur ont det gör när Big inte dyker upp på bröllopet, så ont att jag känner smärta inuti. Hur Miranda känner att hon inte kan lita på Steve och hur mycket det betyder att ha riktigt bra och nära vänner som stöttar en i allt även om det har det jobbigt själva, det är en känsla som jag både känner och vill ge....
Ett måste i min DVD hylla, synd att jag inte har den, måste köpa..- ;)


Let love be with you every day!

IDOL

Nu har dagen äntligen kommit till kvällen, så härligt. Som synd skall jag jobba tidigt i mon. Annars hade jag inte bangat att följa med Helgarna på en sväng ut o dansa. Nu är det Idol tittande med Baby. Vi skall nog dra en rulle oxå... hihi. (så han att säga det) ;)
Åhhh, nu ringer min kebabtallrik på dörren.. ;) MAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!! Är super hungrig...

Jimmy choo for hm

Först när jag hörde att Jimmy Choo skulle komma till hm, blev jag jätte glad. Jag tycker Jimmy Choo gör jätte finna sko. Blev dock väldigt ledsen när jag tittade på kollektionen. den var inte det jag vill ha. Fast det är väl lik bra det. Annars hade jag ju varit tvungen att ta ledigt. Annars har man ju ingen chans.
Som X sa: Det är så typiskt att det kommer nu för jag har ju inte råd att lägga pengar på kläder.
Jag: Det finns säker inte i min storkel ändå, så vi kan ju lika gärna bara skita i det...

Regningt värre!

Idag vaknade jag och det var helt mörkt, klockan var tvp halv 8 och Baby skulle gå upp, Jag vägrade att gå upp, vände mig om och somnade om. Vaknade vid 9 igen och kollade på tv. Såg på nyheterna och vädret. Hm? Fast ju inte roliga nyheter alls, att några spenderar 19 miljoner på val kampanj och några 7 miljoner, jaha. Jag har köpt en mössa för 25 kr eller vad skall jag säga... (Det har jag inte, men jag hade gärna gjort om det fanns någon som jag gillade för 25 kr). Det kommer tydligen att regna hela dagen. kolla på prognosen.
Bilden är dålig, men typ under 5 grader regna och mycket blåst idag, lite varmare och lite uppehåll i mon, riktigt kallt och soligt på söndag. Måste fixa vinterkläder nu. Är ju typ kring 0 grader på morgonen och på kvällen... brrrrruu...

Jag skall tyvärr jobba idag, bläää. Jag vill inte gå ut, jobba är inte så farligt. Har inget att ha på mig, ingen regnajacka ingen höst jacka, det finns några i källare, men nyckeln är ju i byxorna på någon annan.. ;) Han måste komma hem så jag kan få en jacka... ;) Måste fixa här hemma. Har en del lådor som måste städas ur m.m

Korre, gossip o mammas pojkar

Dagen har iallafall blivit såå mycket bättre nu. Josse fick ett inställt möte och jag fick äran att spendera tid med henne. Vi har äntligen kommit ifatt med tittandet av Gossip Girl, de blev 3 avsnitt 3, 4 och 5. Tjoho. Undra när jag kan se nästa. Det är det bästa Love it. Jag har varit så upptagen av allt och det är bara Gossip som har tagit min tid. Jag har helt glömt, The City och The Hills. Jag måste se om jag kan uppdatera mig med dem i helgen. Jag har ju faktiskt oxå ett liv... ;) (lite iallafall)
Eftersom jag inte känt mig så uppdaterad så fick jag ryck och köpte massa tidningar idag. Så nu skall jag läsa läsa och läsa. Uppdatera mig men nya roliga saker.
Love Gossip... ;)
(Nate, bild från gossipgirlinsider.com)
(Vanessa, bild från gossipgirlinsider.com)
(Chuck, bild från gossipgirlinsider.com)

GOSSIP GIRL!

Nu börjar den nya säsongen med Gossip girl, kl 19.00 på söndag på Kanal 5... ;)

Fredagen den 13

Visa dagar är hemska och visa dagar är bara dålig. Om jag inte visste att det var onsdagen den 15 så hade jag tror att det var fredagen den 13. Dagen har varit så dålig att den blivit hemsk. Allting har bara gått fel idag. Jag menar allt! Just nu orkar jag inte göra någonting, jag hoppas någon snart skjuter mig. eller nått typ. Vill bara att baby skall komma hem, så jag kan få vara i hans famn. Det är det bästa! Det finns inget som kan gå dåligt då!!!
Kan inte skiva mera har så sjukt ont i mina händer... :( Känner bara för att gråta...... bläää
Har iallafall Mammas pojkar o Lyx fällan att se fram emot ikväll. Får nog oxå bli något onyttigt till kvällsmat...
peace out...
Det kommer bli chips o dip ikväll med. ;)

Hatar mitt jobb!

Eller egentligen gör jag inte det, men det finns en del saker med det som jag verkligen inte tycker om. Det är att man måste arbeta så mycket med armar och händer, jag är inte stark och sedan så förstör jag mina händer helt och hållet. Sedan så är det jätte trist att man måste ha så tråkiga kläder på sig, och att man har samma tråkiga kläder varje dag. Hm? Ja, det finns ju värre saker, men jag tänker inte sluta för detta, men jag måste bara beklaga mig lite.
Tänkte vara lite duktig idag och städa och fixa lite här hemma. Skall laga mat och så. Jag gillar ju faktiskt att städa, eller jag gillar när det är klart. Skall bara lite en liten stund. Har ju inte suttit ner en sekund sedan kl 6 i morse, eller jo några min när jag gjorde beställningarna... ;)

Asså!

Jag var ju så glad och positiv innan jag skulle åk till jobbet. Men allt sket sig ju när jag kom ditt. Vilk iioter det finns, trodde jag skulle börja idiot förklara hur många som helst. Jag fattar inte varför folk inte använde sin hjärna. Så korkade kan inte människor vara. Jag blir så trött... Skall jobba tidigt i mon så nu skall jag krypa ner och sova...
God Natt. kiss kiss

En tråkig tisdag!

Går dagen var en riktigt slapp dag. Jag gjorde typ ingeting. Det känns som semester när man inte har varit på jobbet på två dagar, nästan 3 om man räknar exakta timmar. Nu skall jag alldeles strax sticka. Känner att jag har en massa energi idag. Det känns jätte bra, som att jag kan få mycket gjort på jobbet idag... ;) annars så känns det inte som att jag kommer få speciellt mycket gjort idag, lite tråkigt. Hade gärna hittat på något roligt. Synd bara att det är så kallt. Då kan man inte göra något roligt ute längre... :(
Sedan så väntar ju Desperate ikväll.. ;) tjohoooo!

Gossip Girl!

Vi älskar ju denna serien, jag älskar det. Jag undrar dock när de kommer sända det igen i Sverige Jag har bara hunnit se till och med avsnitt 3 tror jag. Finns till och med 9, som är släppta i US. Jag hoppas att min Baby kommer hem snart så kan kan fixa de två sista till mig. Jag är inte bra på sånt...

Här är två roliga sidor för dig so tycker om Gossip och vill kolla lite mer på allting... enjoy...

http://www.gossipgirlreport.com/

http://www.gossipgirlfashion.net/

http://www.gossipgirlinsider.com/

(bilder från gossipgirlfashion.net)Nu är det höst, nästan vinter!

Nu är det blivit riktigt kallt och man måste fram med vantar o halsduk iallafall. Jag tror att mössan snart behöver komma fram.. Jag har inte ens någon höst jacka. Får gå ner i källaren och kolla om jag ha något från de senaste åren som jag kan använda Det är för allt med skinn jacka nu.. :(
Här kommer iallafall lite bilder från idag...

Mer mammas pojkar!


(bild på Jane Timglas från silikonbabe.se)

Jag tyckte att jag kände igen henne innan, men jag tänkta att hon kanske var lite lik någon jag kände, men nu vet jag ju. Henne har jag sett på bild förr. En lite utvikningsmodell. Jag nu får vi se vad hon kan hitta på i programmet

Peace out!


Har blivit beroende!

Jag har hittat två saker som jag bara MÅSTE ha med sig hela tiden.


Elizabeth Arden eight hour cream, fick en av mamma för några veckor sedan, hon vet att jag har problem med torra läppar. Fast det bästa är att man använda den till det mesta. Jag har haft den på tub flera gånger innan men eftersom att jag mest andvänder den till läpparna så är ju denna förpackningen helt klart denbästa.  loooove It!


OPI's Avoplex olja, köpte den i förrgår, har oxå haft den innan. Varför slutade jag? Jag har däremot oxå haft den annan falska med pipett innan, men den är inte så tätt, så jag vågar inte ha med den. Men denna kan hag ha i väskan hela tiden. :)

Förbjud för godis!Godis, ja det är ju så sjukt gott. jag älskar ju det. Det finns en massa olika andledningar varför man väljer att inte äta det.
- Det är bara socker (socker = dåligt)
- Det är inte bra för tänderna
- Det är beroende fram kallade, iallafall för många
- Det kostar massa onödiga pengar om man köper det ofta
Iallafall så är det inga av dessa som gör att jag måste sluta, inga av de ovanstående påståendena hade kunnat hindra mig från att äta godis. I love It!!! Tyvärr så måste jag nu sluta och jag hoppas att jag kommer att klara det. Det kan bli svårt men jag hoppa att det kommer göra allt lite bättre iallafall.


Hemma fru? Ja tack!

Där kan man se, det var först igår som jag fick reda på det. Jag hade inte riktigt kolla på mitt schema. Men det var jätte skönt, idag skall jag inte göra någonting speciellt eller jobbigt. Har försökt sova så länge jag kan. gick ganska bra sedan har jag kollat på Efter tio, ett av mina favorit program. (ett av de seriösa sådana)
 
Idag diskuterade de om hur det var att födda barn. Usch, jag vill ju göra det, jag vill ju barn, men hallå. varför måste det göra så jäv la ont? Och varför är det bara tjejer som måste göra det? Dumma värld! Jag tror inte att våran värld är gjord för att det skall var jämställt, för att om det hade varit det så skulle män kunnat föda barn. Jag tycker att alla människor skall vara lika värda och att man skall respektera människor för hur de är. Sedan kan man inte gilla alla människor, men så är det bara. Ingen gör det!!! Jag hatat, irriterar mig, stör mig på massor av folk, men det är för hur de agerar, men jag respekterar hur de är, så länge de inte kommer i min väg och stör mig iallafall. jag stör inte de som inte gillar mig, jag läger inte energi på de jag inte bryr mig om.Jag läste en artikel om att det börjar bli mer och mer populärt att välja att bli hemmafru. Jag tycker det är helt upp till en själv att välja det, och det spelar ingen roll om man är man eller kvinna. En sak som slog mig i artikeln vara att pengar styr det så mycket Först och främst så måste ju han ha en inkomst/förmögenhet som tillåter att en kan vara hemma och man känner att man har tillräckligt med pengar så man är nöjdMen detta är jobbigt, tänk om man inte kan, av någon andeldning, leva tillsammans. Om man inte har jobb, kan det bli svårare att börja jobba, man har ingen pension och man kan få ett helt annat liv. Men om man kan vara en självständig hemmafru så sing me up. Vissa saker måste man ju ändå göra, även om man är självständig, som att tvätt, stryka, diska, handla m.m. Varför inte ha hela dagarna på sig och ändå ha pengar till att gå på stan och shoppa, få behandlingar, ut och resa och göra det man inte annars har tid med. Och jag skulle man tröttna ja då är det väl bara att ta ett deltids jobb, kanske i en butik eller på någon salong. Jag hade gillat det livet Måste nog hitta en rik man nu!! ;)


Bilder till Mammas pojkar!


(Tokiga Izza, blid från tv4.se)


(Söta Viktoria B, bild från tv4.se)

NU blir det film med sweeti...:D

Mamman pojkar, sjuk låg nivå!

Jag är hemma hos Josse och har precis sett på Mammas Pojkar. Jag älskar det! Det är så sjukt låg nivå på det. Helt stört. Det är precis sånt som jag vill se på tv. Det är så roligt. Jag fattar inte hur man kan vara med i ett sånt program, men jag är glad att det är någon som vill det. Det gick ju i repris nu, och det är ju bara roligare att se det med Korre. Hon är ju så bra på att kommentera allt och alla...
Jag hoppas att Izza får vara kvar, hon är ju helt störd, men det är ju det vi gillar. :) We love the drama!!! Det är synd att vi måste vänta tills nästa torsdag innan vi kan titta på det igen. :( Det tråkiga är ju att killarna inte är några på topp (fast jag tycker ju typ inga killar är snygga, är ju sjukt kräsen, josse tror ju typ det är fel på mig).

Några kommentarer:
- Det är ju tre smörpaket som kommer!
- Hennes kropp är ju helt lös-
- Kolla hennes bröst, det är ju de största jag har sett!!!
- Hon är ju båda fet o full.

De flesta tjejer var ju väldigt speciella, det var några som var söta, det fanns ju en liten blond som var sjukt söt. Men hallå vissa var ju helt sjuka...


FOTBOLL!

Jaha, vad skall man säga. Det är väldigt tråkigt att vi förlorade, men det som fascinerar mig mest är hur mycket känslor det kan vara i en sådan sport. Jag säger inte att det är fel men jag förstår det inte. Man känner hur pulsen ökar, alla är tysta, ingen vågar säga ett ord. Alla bara är stilla och koncentrerar sig. Om det är för att fotboll är en sådan stor sport eller vad det kan vara, det är helt sjukt eller helt fantastiskt.
Jag vet inte om, men sedan så är jag ju heller ingen expert på ämnet precis, men jag kan inte påminna mig att Sverige någon gång har varit så där riktigt bra. Vi vill, ja men vem vill inte det, men drömmen stoppas alltid, och denna gången väldigt tidigt. Det kanske på ett sätt vara bra att den gjorde det, så att det svenska fotbollen förstår var ribban ligger och vad som krävs för att ligga på topp!!!


(Zlatan Ibrahimovic)


Kan inte sova!!!

Det är helt sjukt. Ligger i sängen baby sover som en stock. Det är bara så orättvist. Innan hade jag aldrig problem med att sova. Jag undrar seriöst vad det är för fel. Jag har läst ut min bok kollat fejan. Kollat på tv. Försökt att pilla med olika saker, men jag bli inte trött. Eller jag är trött mmen jag somnar inte. Det är helt sjukt. jag vill bara sova nu. Jag skall börja tidigt imon så jag undrar hur det kommer gå. Jag hinner nog sova i 4 till 5 timmar om jag somnar snart. Jag skall nog bara ta det lugnt så kommen väl för hoppningsvis sömnen till mig. Skall börja läsa lite i flickan som lekte med elden. Vill ju läsa den innan jag ser filmen. I och med att jag tyckte män som hatar kvinnor boken var bättre än filmen. Nu försöker vi igen. God natt. :)

Olika dagar!

Vissa dagar är olika, dagar som denna är inte roliga, dagen i går var hemsk jag undrar hur dagen i morgon kommer att bli..?

En snabbis på stan och lite annat.

Vi hade trevligt igår. Blev dock så sent. Filmen vad dock bättre än vad jag trodde, bra det annars hade jag somnat. Jag var jätte trött, och sen visste jag att jag skulle upp tidigt i morse. Jag fick gå upp lite efter fem. Jag var skit trött. Åkte iväg till jobbet snabbt och vi hade massa att fixa idag. Kul att vi var så många, det är inte varje dag. Köpte med mig tre filmer hem. Det är ju alltid bara att ha om man blir sugen att kolla på något men inte vet på vad. Jag köpte i allafall Nynne, Over her dead body och Blond and blonder. Filmer som man alltid kan kolla på, me like. Jag kollade på Over her her dead body, det var trevligt. Sedan så bar det av ner till stan. Såg ett par jätte fina stövlar på Skorett, skall fundera på det lite. Kostade ju en del. Gick in på Gina och hittade en blus o en kjol. Alltid bra att ha.


(blå blus från Gina)


(Kjol från Gina)

Sedan han jag med att träffa Matty, Karinski, korre m fler. Det blev ett snabbt besök innan jag skull träna. Idag blev det något nytt. Afrikansk dans. Låter helt skumt, men ville ändå prova. Det visade sig iallafall att det var jätte roligt, de roliga var att hon spelade 90'tals musik. Aqua, rednex m.m. Om man skall förklara hur det var, så tänk dig typ att du dansar så fullt du kan till en roligt låt. Typ så var det, sjukt roligt och sjukt jobbigt. När man gör det i en timme... skall helt klart göra det igen... ;)


(OPI Espania collection)

Nu är jag trött, men MÅSTE fixa mina naglar. Jag har skjutit på det i flera dagar nu. Måste köpa olja o nail envy, enligt nagel docktorn.. ;) Får bli stan i mon igen eller nä kanske på lördag, skall nog sova länge imon. Nu skall jag kolla på tv, läsa och fixa naglarna... ;)

Eva Simmons - Silly boy

Vi kan börja med att, vi hade fel. Malin kollade upp detta och det är tydligen en tjej som heter Eva Simmons som har gjort den goa låten Silly boy. Kolla in videon nu... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=KsARkMV1qas

Nagellack=love

Jag var nere på stan en stund. Det var jätte roligt. Var inne på Kicks, finns det något bättre?! Jag älskar den butiken. En av de bästa, det finns inte så jätte många bra butiker med smink Åhlens är oxå en topp. Fast det var längre att gå och det orkade inte jag. Skulle ju köpa Chipskip, men jag kunde inte mot stå ett nytt nagellack. Ett mör grönt, moss grönt kanske eller vad man säger... Det heter Here Today...Aragon Tomorrow. Jag hade kunnat vara där inne hur läge som helst. Fast sedan så stängde de och jag var tvungen att dra mig hem igen.   


(Älskar att vara innepå kicks)
(Inne på Clas)

Jag var inne på ClasO innan och skulle köpa batterier till mindosa. Herregud, det var ju en djungel av batterier, jag fick säkert leta i minst en kvart efter det batteriet som jag skulle ha. CR2032 eller typ. Hur jobbigt som helst. Bara jag och gubbar där inne.

Nu skall jag, BABY o P hem till Mikey o Sandy. Vi skall kolla på en killfilm... Tjohooooo!!! eller inte. :( Filmen heter G.I. Joe. hm? vi får se om den är bra. Hade ju helst tittat på en riktigt Feelgood film ikväll. Kollade på The Beake Up i går, sjukt klockren film asså... Nu ringer det på så nu måste jag gå.


Chipskip!

Nu skall jag bege mig ner till stan och shoppa lite. Eller vi får se vad som händer. Kanske skall kolla kontot först. Har inte gjort det sedan jag fick lön, och då såg det ju bra ut... ;) Jag har fått rekommendationer för att lacket skall hålla bättre så skall jag köpa chip skip, så jag får köpa det iallafall. Jag fattar inte att det är så roligt med naglar. nagel lack och allt som hör till. Jag kan måla naglarna en gång om dagen bara för att det är så roligt. Att byta färg och att det blir så fint. Jag gillar ju iof att ha förlängning men jag hittar inget riktigt bra ställe här i malmö. Jag tycker oxå att många har ett för högt pris jämfört med hur det blir och hur mycket de lägger ner tid på det. Hoppas att jag kan hitta någon som är så bra. Jag saknar min Nageltjej Anna, hon kunde det här med naglar. Så om ni bor i vbg så rekommenderar jag er starkt att besöka henne. ;)En ledig dag :)

Har haft en lung och hyfsad okej morgon. Har ätit bacon o ägg, mums... ;) Läst lite i min bok, nu skall jag bara diska sedan är jag klar här hemma.


Dagens outfit. (dålig bild jag vet).

Jag blev så glad igår när jag kom hem jag fick ett paket... Tjohoooo! Jag älskar paket. Det är det bästa som finns även om det bara är en penna.. Love it. Iallafall så hade min kära mor skickat ett paket till mig. Hon är så snäll. Älskar dig MAMMA. Jag fick ett par trosor och ett jätte fint kort. Sloggi trosor. Jag har bara det. Det är de bästa. De är utan kanter eller vad man säger och de är mjuka och fina har hur många som helt i olika färger. Det är alltid roligt när det kommer ut med Limited Edition. Får då får man lite roligare mönster. Jag älskar mina rosa som det står I´s perfekt! på rumpan.. ;)


(tack mamma, pappa, lucas o zero)(Sloggi..)


OLIVIA PALERMO

En hemsk morgon, började med att jag vaknade klockan 05:45 och jag började 06:00 helt sjukt. Det var bara att springa upp ur sängen och på med kläderna. Han ju knappt borsta håret, såg ut som ett skabb. Tur att det inte är så mång snygga kunder som ser en. Jag har iallafall fått koll på mig nu. Har varit en sväng förbi Matty o Korre idag. Alltid trevligt men man kan ju bli rädd av de människor som hänger där utanför. Men det är skönt när man kommer in. Till de söta tjejerna.

Jag har ju klippt mig för ett tag sedan, det blev en bit typ 15 cm och nu känns det super konstigt fortfarande Det brukar ju alltid vara konstigt, typ kort,i början men nu har det gått två veckor och det känns ju fortfarande. Jag gillar det inte. Jag vill ha mitt långa hår igen. Fast jag har ju fått mycket finare hår nu... ;)

Nu håller jag på att laga mat till ikväll. Skall snart till gymet och dansa lite, eller aerobica. Som det så fint heter. Jag har inte varit på gymmet på flera veckor, men jag måste börja med det. Jag måsten ju få bort fettet. :) Hoppas att jag kan börja med att gå ditt nu flera gånger i veckan.

Idag så börjar Desperate, har lääängtat så. Hoppas att det blir spännande, jag gillar det. Får fixa lite godis till.. haha det är ju bra när jag precis har börjat träna. Så behöver jag inte ha ånges över att äta massa godis. Jag kan ju blogga om godis. haha Thilde=Godis... Skärpning Thilde! Lilla Niss, jag hoppas att du kan se det ikväll, du alltit välkommen hitt att kolla annars. En cool tjej med riktigt mycket attityd.

At first when I see you cry

Har varit och köpt godis mmm. Måste städa vidare nu. Nu kan jag inte lata mig mera...


Mitt godis, som snart är slut.


http://www.youtube.com/watch?v=0ScoiJRbMJk
Smile-Lily Allen

Storstädning!

Idag så är det stor städning. Jag gillar att städa, de ge mig ett inre lugn. Det är som lugnande medel. Sen att det blir rent och fint är ju bara ett plus. Skall gå och köpa lite tröstätnings godis. Jag har sett att det är bra att tröst äta lite. Hoppas att jag kan hålla mig till den lilla mängden. Kommer säkert komma hem med flera kilon. :D

Så här känner jag mig just nu...Så här ser jag dock ut...Utseende kan luras!

En tanke!

Om du är van vid att kunna gå och kunna springa om kring och leka. Vad händer om benen inte klarar mer, vem finns då där och hålla dig upp? Kommer du kunna gå igen? Det viktigaste, kommer du kunna springa igen?

GOSSIP GIRL IS BACK!

Tittade nyss på det nya avsnittet av Gossip Girl säsong 3. Det är ju sååå bra. Jag gillar det sjukt mycket. All drama all intriger kan de bli bättre Dessutom att de har super snygga kläder och tillbehör av allt. Man är båda avis och inte. Visst att ha det livet, men att ha all den draman. Jag tror inte att jag hade orkat med det.

      
       

Det blir en stillsam kväll ikväll kolla mera på Gossip och kanske Män som hatar kvinnor. Jag har ju inte sett den jag vet att jag är efter men jag har iallafall läst boken...


Nu blir det mera Gossip med popcorn och mjölk.


ENTRE

En regnig dag i Malmö ja då blir det, det som jag tycket är lite tråkigt med Malmö, köpcentrum. Idag har Jo kommit för att besöka oss, trevligt trevligt, det var ett tag sedan sist. Tre års sedan, då bodde inte ens jag här, men hon är alltid välkommen, tror jag att jag talar för alla. Vi besökte Entre, det var faktiskt mycket folk där idag. Det brukar inte vara det, men det är ju bra för dem. Jag tycker annars att det är ett ganska tråkigt köpcentrum. Hittade inget roligt alls. Får ta nya tag en annan dag                        

Det blev en fika på barisat. Sedan hem med bussen. Mycket folk på den, som alltid, tur att man har sin Ipod med dig så man slipper höra på alla...


Väntar på Matty skall ringa!?!

Fast jag får väl ringa henne.... :)


(min mobil som inte ringer, kanske är fel på den)

Regnigt väder... :(

Madonna, är ju bara så cool, om man tänker på vad hon har gjort och hur längehon har gjort det så är det ju helt otroligt. Hon är en idol och en ikon, jag har inga riktiga idoler, men Madonna är alltid bra och slutar aldrig att förvåna!!!

Har jobbat 6-12 idag, slapp tid. Är nu hemma. Vi kommer nästa vecka att ha fleeceponcho i vårat veckoblad. Jag köpte två.. En ljus och en grå. De var ju sjukt sköna. Skall se om man kan kombinera det till någon fin outfit. Det sjuka är att de bara kostade 69 kr. Så om du vill ha en så skynda dig till butik, kommer garanterat att ta slut snabbt. :) (Bild kommer senare idag)


(Dagens outfit, koftklänning från Gina)


(stövlar från en liten sko butik i Köpenhamn som heter Falkenberg)

Skall fixa till makeup och hår nu innan det bär av till Entré..


MADONNA-CELEBRATION

Jag lyssnar nu på...

http://www.youtube.com/watch?v=z70UShdaCHI


ÅNGEST O SORG!

>Det är vad dagen har speglas av. hoppas morgon dagen blir bättre...<

HAPPYFLUFFY

Idag blev bullbaket av, det var faktiskt roligt. Var förs hos Matty och handlade. Har inte träffat henne på länge. Skönt att se henne. Iallafall så bakade jag vanilj och kanelbullar. Vanilj Bullarna var de godaste helt klart. Det var faktiskt roligt att baka.

Jag har fått höra skandal rykten från Korre och jag kan neka till dem. Varför jag hetter HAPPYFLUFFY. Det är för att jag har väldigt fluffigt hår och då kallar han mig Fluffy. Och jag vill att mitt liv skall bli ful med glädje då blir det happy. Det är därför jag bli HAPPYFLUFFY...

Vi tittade på The Proposal igår, den var helt okej, men det räcker att se den en gång. Jag tyckte att den var ganska uppenbar, liten tråkig. Visserligen tycker jag om feelgood filmer men den var inte topp


The Proposal

NU blir det sängen med baby, jag är jätte trött. måste fixa med kamera, jag vet att jag är dålig, men jag fixar det snart...


RSS 2.0