Lite rosa bilder!

(Fick en fin påse av mamma! Älskar påsar, det är typ som paket ju!)


(Min lilla nya "svarta bok", som är behövlig)


(hahahahaha!!!)(Vill ha! Älskar Ordning & Reda)

Att göra idag onsdag!


(Jävla skit väder det skall vara hela veckan lång)
(Har gjort en del så jag kommer nog hinna med allt. =) idag till och med)


Det tar mig tillbaka!

http://www.youtube.com/watch?v=KgcTHf3tbtc

http://www.youtube.com/watch?v=hb2laMhPejY

Mina bebis händer!

Jag har såna sjuka bebis händer. Jag vill inte ha bebis händer, jag vill ha tjejiga händer. Därför så vill jag ha nagel förlängning. Dessutom så har man då alltid snygga naglar och då alltid känner sig lite snygg. Även om resen är slet slet!!! =) Det blir aldrig fel. Eller hur?!
Måste ringa Anna så hon kan fixa dem nu! Nu är de inte så fina längre. Tror dock att jag inte vill ha så långa längre, ser lite mer stil rent ut med kortare naglar. Och men vill ju vara fancy!!!
(Bilder från Naglar & sånt, mina händer före och efter! Sån skillnad!)

Här är ZERO!!!


jag och min slöa sängkamrat

Hade en skön dag i går. var i skolan fick lite pepp på det! Träffade lite folk i skolan. Tog en fika och lagade taco-paj! Mums!
Sedan så var det säng häng, popcorn och 2 1/2 män! hade dock lite trångt i sägen, det var en som tog mycket plats!!
Har en awesome mamma!

Idag har jag sovit länge och sedan har jag fixat, städat och tvättat. Sedan blev det en sväng i möbel affärer med mamma. Sedan så fick hon med mig att träna. Första gången på 100 år typ. Det var skönt, älskar faktiskt att träna. =) Nu skall jag fräscha upp mig lite innan, mamma bjuder på lasagne.
Min mamma är så bra duktig. Hon kan laga mat och sånt husligt, sedan så kan hon hjälpa mig med min matte på högskolenivå och sedan kan hon visa på hur jag skall träna på jobbet. Hon e awsome. Jag vill oxå bli sån!!!
.

Mot Johanna!

Lördag kvällar, alltid roliga. Får se vad denna kvällen har att erbjuda. =) Hopps att det inte blir för mycket drama. Hatar att det skall bli det över allt!!!
(me me me)
(Lovely)

Dom va så söta!!!

Den var jätte många söta hundar på stan i dag. =D

Utan känslor och utan liv!

Dagen i dag är den bästa och den sämsta på länge. Har inte gjort ett skit och det är så skönt. Dock är det inte så härligt som jag vill att det skall vara. Känner att jag inte vill ligga och slappa utan ta tag i mitt liv. Det kommer väl, man måste väl ha dåliga dagar för att kunna ha bra med. =)
.
(En bild från igår.. =) gott, hahaha)

Efter tenta helg!

Hej! Ja nu har jag haft min första tenta vecka! Bläää! Har varit en jobbbig vecka! Nu sitter jag på tåget hem och har änn inte riktigt fattat att jag är ledig i mon! Har inga måsten alls i mon, det skall bli helt underbart! Skall till systemet och tvätta. Det tar ju inte lång tid. Skall ta en öl och en cigg när jag kommer fram!! Röker ju egentligen inte men idag så skall jag unna mig det. Kommer nu smutta på ölen, skruva upp musiken på min phone och bara njura nu! Om 30 min är jag i vbg!!! ( kan inte lägga upp bilder med mobilen, dåligt. Men inget att göra något åt! Puss på er alla!

Matte och sen helg!

Orkar inte mer nu. Vill bara ta helg och ta nya tag i allt. Skall bli så skönt och skall verkligen kämpa på nu lite, men ofta.. =)


I love the way you lie.

Just gonna stand there And watch me burn But that's alright Because I like The way it hurts Just gonna stand there And hear me cry But that's alright Because I love The way you lieI love the way you lie I love the way you lie

I can't tell you what it really is I can only tell you what it feels like And right now there's a steel knife In my windpipe I can't breathe But I still fight While I can fight As long as the wrong feels right It's like I'm in flight High of a love Drunk from the hate It's like I'm huffing paint And I love it the more that I suffer I sufficate And right before im about to drown She resuscitates me She fucking hates me And I love it Wait Where you going I'm leaving you No you ain't Come back We're running right back Here we go again It's so insane Cause when it's going good It's going great I'm Superman With the wind in his bag She's Lois Lane But when it's bad It's awful I feel so ashamed I snap Who's that dude I don't even know his name I laid hands on her I'll never stoop so low again I guess I don't know my own strength

You ever love somebody so much You can barely breathe When you're with them You meet And neither one of you Even know what hit 'em Got that warm fuzzy feeling Yeah them chills Used to get 'em
Now you're getting fucking sick Of looking at 'em You swore you've never hit 'em Never do nothing to hurt 'em Now you're in each other's face Spewing venom And these words When you spit 'em You push Pull each other's hair Scratch, claw, bit 'em Throw 'em down

So lost in the moments When you're in 'em It's the rage that took over It controls you both So they say it's best To go your separate ways Guess that they don't know ya Cause today That was yesterday Yesterday is over It's a different day Sound like broken records Playin' overBut you promised her Next time you'll show restraint You don't get another chance Life is no Nintendo game But you lied again Now you get to watch her leave Out the window Guess that's why they call it window pane

Now I know we said things Did things That we didn't mean And we fall back Into the same patterns Same routine But your temper's just as bad As mine is You're the same as me But when it comes to love You're just as blinded Baby please come back It wasn't you Baby it was me Maybe our relationship Isn't as crazy as it seems Maybe that's what happens When a tornado meets a volcano All I know is I love you too much To walk away though Come inside Pick up your bags off the sidewalk Don't you hear sincerity In my voice when I talk Told you this is my fault Look me in the eyeball Next time I'm pissed I'll aim my fist At the dry wallNext time There will be no next time I apologize Even though I know it's lies I'm tired of the games I just want her back I know I'm a liar If she ever tries to fucking leave again I'mma tie her to the bed And set the house on fire

I love the way you lie

Det hade varit lättare om du inte funnits i mitt liv men då vore det inte mitt.

(Snabbis på stan m T)

Har snoozat för länge!

Har snoozat i tvp en timme i morse. Inte bara det. Känner mig helt fuckt nu. Så dåligt väder så att jag tände lite ljust till frukosten. Nu matte igen!!! ;)

Orkar inte mer idag!


Världens störta crocs.

Tog en paus och fikade med några gamla vänner. Super mysigt. Hade egentligen inte tid till det, men kunde inte låta bli. Så nu blir det mer matte.. =) Woho!!!!( eller inte)
Fick en trevligt lite överraskning i dag, fick en dvd, med de senaste gossip girl och de senaste desparate housewives på... like. får kolla på det lite sen, kan ju inte hålla mig. aaaahhhhh!!!!
(haha, världens största!!! vill ha, hahaha!!!)

God morgon världen!

Efter en ganska skönt natt, sovit för första gången hela natten på säkert en vecka. Har sovit gott trots att jag har så många konstiga drömmar. Önskar ibland att jag inte hade det! Ätit en underbar frukost, älskar att äta frukost i i lugn och ro. Finns det något bättre!!!

De dog!


Fick ju blommor av mamma för en vecka sedan. Nu är de döda! FAN oxå! Måste se om jag kan rädda dem!

Regnig måndag och tenta!

Har under förmiddagen haft min första tenta på Chalmers. Nu är det bara att vänta och se hur det går!!! Så nu är det bara matte tentan på fredag och sen har jag en hel helg ledigt.. så skönt!!!
Har en del att göra dag, inget latande här!
.
Lite bilder från i lördags, kul att åka tåg med Julia! hihi! Det var super mysigt hos O, och de bodde jätte jätte fint! Men som sagt så var vi tvungna att åka hem vid 11. Så då gick vi till Oscars... Wiiii. eller det var helt okej. Vi hade trevligt med varandra annars var det inte mycket att jubla över. Åkte hem tidigt! Skulle ju plugga i går.. =D

Söndag.

Hade en super trevlig kväll hos Olivia och Ida och med Julia. (kan berätta mer om det sen). Idag blir det inte mycket mer än plugg, tråkigt. Har tenta i mon och känner typ att jag typ redan har gett upp. Har varit så mycket med allt annat så att jag har ingen ork just nu. Hoppas ändå att det går bra i mon. Köpt massa godis och druvor som jag skall ha i kväll och i mon på tenta.

Göteborg i dag igen.

Oftast när jag skall till gbg så är det för att jag skall till skolan. Men inte i kväll. Skall ditt och fira att vår kära vän Olivia har fått en lägenhet och flyttat dit med en vän. Skall bli spännande att se vart hon bor. =) Egentligen hade jag behövt plugga, vilket har gått väldigt dåligt idag, pga, ja massa anledningar.
Har yrat runt på stan, lunchat med Julia och Sara.. Lovely! Skall nu göra min i ordning för att sedan ta tåget upp till gbg.
.
(Paket paket, älskar paket)
(Köpte en litet armband på Lindex idag)

Min hund!

När ja kan, så fort jag kan, så kommer jag skaffa en hund. Att ha ett djur i min tillvaro saknas. Efter att min älskade Luffie inte finns hos mig längre.. =( Vill ha en liten som är mer praktisk. En som ändå är pigg, glad och som vill var med på det mesta! =DUniverseum!

Dagen i dag har varit den värsta och tuffaste på riktigt länge. Orkar inte säga mer än så! Här kommer lite bilder från dagen i stället. Jag missade ju "tyvärr" när hajarna blev matade. (tur det, hade väl vart inlagd i en vecka annars)

mmm...donuts!!!

(Skulle till donken, men kunde inte låta denna ligga kvar ensam i ståndet, sjukt god, mums)

Sen frukost men ack så jummy!

Tänkte vara i skolan tidigt i dag, men det var så varmt och skönt i sängen att jag inte kunde gå upp. Så jag stressade sen upp för att ta mitt tåg. Hoppade frukost, och beställde en klassikern på EH i stället. Slog mig ner i biblan och njöt av den..


(Min underbara frukost, måste nog snart äta igen, är ju hungrig)


(Har fått toss på denna låter, älskar den!! =D oj nu börja min lektion måste springa)vill inte vill inte

Känner att jag är väldigt negativ till allt just nu! Har precis skällt på både mamma o pappa för att den ens våga prata med mig innan jag ens tagit av mig ytterkläderna. Ja jag är på sjukt dåligt humör.
Vill inte sova, vill inte plugga, vill inte göra något. Min kompis i skola håller på att köpa lägenhet i gbg och jag är så avis. Vill vill vill. Orkar inte bo hemma, jag dör... Om typ en vecka kan jag börja på en ny kula, skönt det. Har som sagt fått bättre koll på min (ja nu har jag skällt på min syster oxå, måste bort, bort, bort. Skönt att vara själv hemma i helgen!) livsstil, men det finns mycket att jobba på. Mitt liv är oxå så oglamoröst som det bara går att få. Hoppas J börjar jobba snart så jag kan få gå och spa med henne snart...
Nu vildare med lab rapport och kap 12.
Har du lite tid över kolla denna
http://www.youtube.com/watch?v=lm_n3hg-Gbg
(Idag är det International suit up day, och för er som inte bär det till vardags, så är detta ett ypperligt tillfälle att klä upp sig. Den 13 okt 2010, så som Barney Stinson gör, grym kille i How I met your mother.)

Har ingen röst kvar!

Sjuk typ döende, har inte varit ute på flera dagar typ, nja lite. Gick och handlade lite i går och sedan så kollade jag på fotboll, woho!, hemma hos julia i går. Mysigt. Dock var vissa lite mer seriösa är andra.. haha. men det var trevligt att få komma ut.
Har inte kunnat prata sedan i typ sön/mån så jag har inte varit i skolan. Tänkte dock åka ditt nu och sen inte komma hem för ens jag är klar med det jag måste göra i dag. Och innan jag somnar. Har ju tenta på måndag och på fredag.. =)
Känner mig annars bara allmänt förvirrad av mitt liv, känns som det är mycket nu på alla håll och kanter. Men som sagt, man skall inte gråta över sina problem utan man skall lösa dem. (klart att man kan gråta lite, men någon måtta får det vara).

(Jag vet dålig bild men jag frågade om de kunde stå still, men det gjorde dem inte. =( illa.)


Jacob 19 år!

Gick en promenad, en kort en. Sedan så var vi bjudna på middag hos Jacob, eftersom han fyllde år. Så hela famlijen åkte till S näs och där var det fördrink och hela kitet. Jätte mysigt var det... =D
Nu blir det sängen och förhoppningsvis en ny frisk dag i mon. Såg precis att The big bang theory kommer snart. Vill se det, de är ju asa bra!!!
(Tack för em riktigt trevlig kväll, tack för allt familjen M)


Fortfarande sjuk och har ingen ork!

Natten i natt har varit bättre, har kunnat sova i alla fall två timmar i taget. Är fortfarande helt slut! Skall in i duschen och sedan så skall jag se om jag kan plugga lite mer.
.
(Mamma fixade lite nya blommor och fixa till de vi redan hade, tinys lilla gubbe fick hår. =D Och jag fick nya blommor till mina vita krukor. Min avskedspresent från netto håller sig fint. Vårdar den med kärlek.)

Sjuk, sjukt trevlig kväll.

I går var en jobbig dag i skolan. Blev dock som tur klar med min lab kurs. =) Sedan så bar det av hem åt och jag började fixa mig för kvällen. Blev inte riktigt som tänkt, men det blev ett glas först hos Jo, men halva styrkan. Trevligt. 20.30 så satt vi på John's och beställde drinkar. =) Är så gott, Mojitos... =D (Hade tagit massa piller som skulle hjälpa mig att inte hosta eller snörvla eller hålla på att må dåligt; så nu mådde jag faktiskt bra). Efter en stund så hade vi blivit helt helt gäng. Hade paket utdelning för födelsedagsbarnet, och sedan så fick vi beställa. Jag beställde lamm.. mmmmm. så gott. sjukt gott. Alla tog inte samma men alla blev hel nöjda med sina rätter. Är sjukt gott där och det är aldrig fel att äta mat ute. Slippa diska och handla och allt sånt som kommer till matlagning.. Efter efterrätten så beställde vi taxi till stan och mot oscars. Sa ju att jag inte skulle gå ditt, men mådde lite bättre och hade väldigt trevligt med tjejerna, och killen.. ;) (ja det vi hade en en gäst) En trevlig kille. Ångrar dock att jag gick ditt, hade sjukt tråkigt, tog några shotar, hjälpte inte, var där en stund, kände igen. Som tur var så behövde vi inte betala, hade inte betalat för att ha tråkigt! Varför går man ut när man vet att det är en besvikelse! Gick hem! Var hemma tidigt. Kände dock då hur trött jag var somnade med kläderna på. Vaknade vid 5 igen och fixade mig. Kunde sen inte somna igen, sjukt jobbigt. Var så trött, men bara rullade runt i sängen. Är fortfarande trött, har fixat lite nödvändigt i dag, annars bara tagit det lugnt. Jag har inte ork till något annat. Skall krypa ner i sängen nu och bara ta det lugnt. Äta lite mat, äta lite godis och kolla på Mamma Mia. Hoppas på att få sova riktigt gött i natt.
Vaskar utgångar på lördagar!!! Sängen is the shit!!!
.
(Min outfit för kvällen)


(Elsa, Sara och Julia)


(Min mat, mitt lamm. mmm)


(Ja, massa shots, tog faktiskt inte alla själv)


(Var och hämtade min cykel innan i dag, tog en omväg längs vattnet. En kall dag, men med sol och lite blåst. Väldigt fint var det. Helt tyst, hörde lite måsar men det var allt.)


(Hade gärna gått en promenad, men det orkade jag inte, det var helt fullt på bänkarna längs fästningen.)

Måste åka till skolan!

Ville skriva på samma som på bilden med mobilen och denna sidan är inte helt överens. Jag mår inte så bra idag, jag hade en skit dålig natt och dagen idag kommer bli jobbig. Hade gärna varit hemma och inte gjort ett skit. Dock sitter jag på tåget nu på väg till skolan. I kväll blir det middag på Johns med tjejerna för Olivia! Sedan skall det tydligen bli Oscars. Fast eftersom jag dissar vbgs utgång så hoppar jag nog det, nä mår inte så bra att jag vill festa! Lugna helger är min grej! Är dock sugen på att ta en sväng på stan. Behöver både nytt smink och nya skor. Saknar mina älsklingar i Malmö och önskar att ni kunde vara med i kväll. Miss you!

Lyxfällan is the shit!

Ja när man har tråkigt, och inte orkar plugga gör man vad som helst för att inte plugga.... =D Målade mina tippar i en lilaglittrig färg.. =)

.
(Innan)
(Efter)Nu blir the Lyxfällan!!!!!
(Kvällens plan)

Jag fick paket!

Jag fick ju paket här om dagen. Jag älskar ju paket! Finns inget bättre. En gång fick jag en sladd i födelsedags present. Jag blev helt lycklig, bara för att den var i ett paket.. =) Älskar paket. Älskar alla paket, tycker om mjuk och hårda. Sånna som prasslar, är tunga eller lätta som en fjäder. Det gör heller inget om man kan äta eller dricka innehållet...
.
Detta var det som låg i paketet, en tröja. =D Tjoho! En som håller mig varm! Nu kommer jag inte frysa, lika mycket i alla fall.=) Love it!)

Sjuk, ingen bra dag!

Idag har jag bara tråkigt. Sitter ensam hemma och bara har det tråkigt. Jag kan inte plugga, det är för jobbigt och jag orkar inte göra något. Vill sova men kan inte sova. Kanske skall gå och köpa lite godis. Måste i gå till Netto, det finns Fun light jordubb/vattenmelon där nu. Har inte sett den någon annanstans. Så nu måste jag bunkra. =) Har städat lite försökt, plugga lite, kanske bara skall slappa lite mera nu. Känner mig helt tom. Orkar inget, finns inga känslor som passar mig. Är bara tom på dem. Det är väl för att jag har feber som min hjärna är så tung så jag inte orkar att tänka.
Det finns inget värre än att vara sjuk, hatar det. Kan känner sig så svag. Hatar att vara svag. Sedan så är det världens sämsta tajming för mig att bli sjuk. Måste vara frisk och orka plugga. Har värsta ångesten, har tenta om typ lite mer än en vecka och jag känner att jag inte kan något alls nu!!! Hatar det! Vill bara åka bort, åka någonstans varmt och soligt. Där livet bara leker och alla mina problem är borta!
Åhhhh i kväll kommer lyxfällan så sjukt bra, hoppas att denna säsongen blir lika bra som den förra. Då hade vi till och med speciella lyxfällan kvällar på torsdag. Det var tider det.. haha. Hoppas hoppas. Såg dock han den ljusa killen, Charile för några veckor sen i gbg. Men har är ju som synd är inte med längre.
Får väl dra på mig lite kläder och sedan dra mig mot stan, som tur är det inte så långt.=D
.
(Hjälper inte på pluggandet att mamma kommer mer massa nya tidningar till mig. =( Jag måste ju plugga. Men nu finns det massa annat som är roligare.!)
(Kommer att fördricka mig på FUN nu, men det är sååå gott.. =) Jummy!)

(Leka med den nya telefonen, eller bara lyssna på bra musik är inte heller fel. lyssnar på Eurodance, så bra. Töntigt, Ja! Men Lovee IT!)

Tjej kväll med våfflor!!!

Hemma hos J och det var bara tjejsnack, silikon, naglar och löshår. Ja kan det bli mer tjejigt. Hon bjöd och fyllde oss på våfflor. Gott men mättande. =) Nu är det film mys med Julia i min säng... =) Plus Chips och Popcorn... =D
(Massa mat)
(Julias nya naglar)
(Jag fick paket, Jag fick paket!!!!)

Världens sötaste!!!

Såg på Fokis blogg. Kunde bara dö, dirket!

Iphone!

I helgen nu fick jag min nya bästis. Som många vet så lever jag med mobilen i min hand. Det är väldigt sällan jag inte kan eller inte hinner svara. Klart alla missar, men jag sover med min mobil i min hand. Jag dör om de skulle dö. Jag har dock inte bondat riktigt med den än. Saknar fortfarande min gamla. Är så van vid den. Men hade den inte så länge som tur var. Det var värre med min prada. Men den är helt kaputt nu! Jag förstår verkligen varför man kallar mobil för nalle. Har ingen nalle utan sover med mobilen.. ;)
jag fick ett skal till den, och det var väl lika bra, kommer ju skada honom så fort annars. Jag kommer få köpa flera skal, jag tröttna ju så fort. Sedan måste jag få på ett skydd på framsidan oxå.
Tar tid innan man lär sig allt men det kommer. Jag tycker nog mer att det är roligt att få nya saker än att pilla med dem. Fast nu var det ju typ kris med denna mobilen som jag hade. Tycker dock redan att den har dåligt batteri, men det är ju för att jag använder den så sjukt mycket, messar, ringer och lyssnar på musik. =) Finns nog dock ingen bättre, den skall ju vara ny och snygg oxå. Det är ju typ lika viktigt... =)
(min gamla mobil)
(min gamla ipod)
(Blir en ny iphone)

(Med ett nytt skal)

Kanelbullens dag!

Idag är det kanelbullens dag, Weeei! Tänkte hela tiden att jag skulle baka vaniljbullar (för de är mycket godare) men jag glömde helt bort det igår.. Helt skumt.
Har suttit i skolan nästan hela dagen. Jag tänkte på eftermiddagen att jag skulle köpa en bulle. Men när jag kom till kiosken så var det slut... NEJJJJ!!! Men jag har ju spanat in mig på något gott, så det fick bli en cupcake istället. Det var sjukt god, mums.
När jag sedan skulle åka hem, smet jag inte på en kiosk på centralen och köpte en kanelbulle. Så gott... MUMS.
Nu har jag kommit hem och jag skall jag äta och sedan åter gå till kemin. Idag har Pierre kommit, det är sååå spännande. Jätte roligt... =)

En trevlig kväll! En hemsk helg!

Har under gårdagen mått skit. Hade typ feber, typ ont i magen, var trött och orkade ingenting. Jag låg i sängen typ hela dagen och kollade på fiml, åt lite mat och sedan låg och i sängen lite till. Känner mig i dag bättre men de är inte allt helt bra. Måste dock plugga nu och det är ju inte roligt alls.
Hade i alla fall en mycket trevlig fredags kväll. Som varje fredag så har jag ju labb, sist på eftermiddagen. Ingen bra tid. Dessutom så hade vi ett prov i ugnen som vi skulle vänta på i två timmar och sedan väga det. Jag höll på att dö... E somnade på bänken. Vi gick ner och fikade lite. Sedan när klockan äntligen var fem kunde vi väga och sedan sluta. Ett gäng gick ner mot avenyn och började spana på bra After Work ställen. Det var inget svårt, det fanns ju massa. Vi fastnade dock på Bryggeritet eftersom vi fick plasts alla där. Det var mycket folk ute i svängen. Det var sjukt trevligt att sitta där och dricka, äta och bara snacka en massa skit med sina klasskompisar. Men som det tråkiga är så måste jag åka med tåget hem tidigt. Så jag tog ett tåg och åkte hem till vbg. Gick en snabbis förbi Oscars. Inget vidare men det var skönt att veta att jag inte missar något när jag inte går ut i vbg. =) Så det var ändå ganska skönt att inte gå ut i går. Det är ju klart att det är roligt att gå ut. Känner bara att jag hellre går ut en gång i månaden med mina vänner och har super roligt än, varje dag och alla bara är samma... Kanske är sjuk ändå eller så kanske jag blivit vuxen, eller nja kanske bara tråkig!
(Carl njuter av en skön kväll)
(Gustav och AK har roligt)
(E, Jonas och Axel har heta diskussioner)
(Jag på väg hem med tåget)

RSS 2.0