Jag har tråkigt!!!

Borde göra något annat, men jag har hjär död paus...

Ett år!

Jaha, nu har det gått ett år sedan jag startade min blogg. Tänk vad tiden går fort. Det har hänt så sjukt mycket. Både bra och dåligt, både sorgligt och roligt. Mitt liv ser så annorlunda ut nu, jämfört med vad det gjorde för ett år sedan. Jag hade sambo, ett kaotisk liv och ett heltids jobb. Nu pluggar jag, bor hemma hos föräldrarna och har en annan kille och ett mer stabilt liv. Bytt liv, bytt stad och bytt framtid. Även om jag känner mig lite nere nu så mår jag mycket bättre än vad jag gjorde för ett år sedan. Jag känner mig mer stabil i mig själv även om jag känner mig som bambi på hal is ibland. Men jag tror även de bästa inte är på topp hela tiden. Det är jobbigt att känna att ens framtid har försvunnit och blåst bort genom fönstret. Det betyder inte att ens framtid inte blir bra eller bättre, men när man satsat på något i flera år och det bara försvinner. Jag då blir man ledsen. Det är mest för att jag gillar att planera. Jag gillar att veta vad som kommer. Därför tycker jag inte om att livet inte kan ge några garantier.
Det jag kommit på mer är att jag inte tycker om att vara ensam. Jag är helt enkelt inte gjord för det. Tycker det är jätte jobbigt att sova själv, därför gör jag de så sällan jag kan. Det är ju inte så att jag dör, men jag tycker det är så mysigt att inte sova själv, så bara en en kompis. Måste förresten köpa en ny säng. En stor, med massa kuddar och ett jätte stor täcke som är jätte varmt. Siktar dock på att hitta ett eget hem snart. Jag vill bo själv. Har aldrig gjort det och det kan ju vara bra att någon gång i livet göra det. Vill ha mitt dröm hem, i rosa och vitt. Min dröm. Har uppfyllt flera av mina drömmar/önskningar det senaste året och är glad för det. Har en del kvar men det är aldrig bra att inte ha drömmar.
Det finns så mycket att berätta om vad som har hänt. Men att jag bytt liv är det största! Jag har ju inte bloggat hela året och ibland så känner man bara inte för det. Nu känner jag att den är en skön avkoppling och som en lite hobby. Ibland är det bara svårt att veta vad man skall skriva, det kan ju bli lite töntigt och så. jag vet att någon tycker den är skit töntig, men är man en lill skit så är man!
Det händer mycket varje dag, kanske inte nyhets värdigt eller något att jubla över, men det är en stor omställning att bo i ett rum bredvid sin syster och inte ha några pengar. Har jätte mycket i skolan och jag har två tentor om 3 veckor. Så nu är det bara plugg plugg. Så nu måste jag sätt i gång. =) kap 5. suck.

(Fina favoritkunds kort man fick från NK)


Sååå mig!

Idag har varit dagen jag väntat på. =D Idag har jag fått mina naglar fixade. Jag är så mig själv när jag har fina naglar. Tack vara min kära vän Anna. Har även fått en present av mina föräldrar. =) Har massa att fixa och är jätte trött. Orkar inte skiva mer.. =) puss

(Mina nya fina naglar)


(Mina present, as bra. Är precis vad jag behöver.)

En kväll med mysigt godis!

Har ingen ork att plugga mer, orkar inte. Känns som jag är helt slut. Känner oxå att jag håller på att bli förkyld. Så jag tog en liten paus från mitt liv och gick på bio. Vi kollade på Wall Street. Det var dock inte mycket folk alls. Det var vi tre och tre till. Vi hade nästan hela bion för oss själva. Nu har jag kommit hem och nu skall jag kolla på film och äta mer av mitt 100 kg godis som jag köpte.. =D hahaha. Jag skiter i kemin just nu!!!!
(En bra film, men jag har lite svårt att hänga med när det är för mycket detaljer)
(Laddat hem massa med gott...=D Nu jävlar skall det ätas!)

vilken makt kärleken har

Det är omöjligt att begripa vilken makt kärleken har. Den kan hålla oss uppe i svåra tider eller få oss att göra enastående uppoffringar. Den kan tvinga goda män till de mörkaste dåd. Eller förmå vanliga kvinnor att söka dolda sanningar. Och länge efter det att vi är borta dröjer kärleken kvar, etsad i våra minnen. Vi söker alla kärlek. Men några av oss, när vi väl har hittat den, vill ha fyndet ogjort.
/ Desperte Housewives (säsong 1 avsnitt 14)


Vitt helg med bowling!

Det har varit hel halt sjukt skön helg. Har dock ägnat mesta delen till att plugga kemi. Det har inte gått så bra som jag hoppats, men skriver klart min labb rapport och mitt arbete om ett grundämne. Får plugga mer i morgon.
I går kväll var jag och bowlade. Helt sjukt att inte vara ute en lördag, men det var så skönt att gå och lägga sig innan kl 12 och bara vara. Jag vann en och en halv gång och jag gjorde 2 strike, woho! Som synd var den ena inte på min gubbe. =( Men det var jag som slog den. =D
Shit, vilka idioter det finns, överhuvudtaget eller det fanns sjukt många på bowling. Bara massa bönder här i vbg, gillar inte det! jag tål inte dem. Man är inte cool för att man är i vbg city en lördagskväll, sorry! haha.
(Bowling är roligt)

Orkar inte plugga mer just nu. Har sjukt tråkigt, skall nog poppa popcorn och kolla på film eller något ett tag. Hittade lite mer att göra innan jag började skriva. Kollade igenom mina diadem. Tycker det är en bra komination för mig. Jag gillar att ha utsläppt hår men jag gillar inte att ha det i ansiktet så då kommer det bort lite med ett diadem. =D
(Hittade en mössa oxå)
(Pocahontas)
(En vit rosett)
(En rosa rosett)

Åt en underbar frukost i morse må Mignon.=) Den fransak om någron undrade. Tog en snabbis på stan och jag hittade en väska på H&M. Jag skulle ju behöva en riktigt ryggsäck men jag kan inte med att köpa en. Det tar emot. Får ladda på det lite mer. Får bli en ny senare. Den kostade inte så mycket ju så vi får se hur länge den håller. Måste ta med mindre saker till skolan bara. =) Kan bli svårt hade gärna hoppat kemiboken.
(Nya väskan från H&M)God morgon.

Orkade inte göra något seriöst i går kväll. Började plugga, men fattade inte och var sååå trött. Orkade inte mer. Satt vid datan lite och sedan så fixade jag lite här hemma. Kollade på Desperate! Sedan så gick jag och la mig, blev ganska sen. Vilket gjorde att jag sov och sov i morse. Tills mamma ringde och frågade hur jag hade det. Sa ju inte att jag låg och sov vid 10, haha det är ju inte ok.?! Sedan har jag tagit en underbar dusch och ätit lyx frukost med ägg och allt. Nu är det dags att ta tag i sig själv och plugga. Skall plugga hela dagen, sedan skall jag nog bowla i kväll. Tjohoooo!! Det är så roligt. Det var ett tag sedan jag gjorde det. Sist jag gjorde det, tog jag i så att jag knäppte upp min BH. Vissa ramlar eller tappar klot, det har jag ju oxå gjort någon gång, men att typ tappa BH, nja det är en konst i sig. Det är hemskt väder ute och jag planerar att inte gå ut idag, över huvudtaget. Om jag måste sen i kväll. Har världens bästa baby sister som skal köpa godis till mig.=D BABY TINY!!!
(Hittade lite roliga kort på mig och JO, tänk att man kan vara såå lätt road.. haha)

Is i true?

You say you really know me,
not afraid to show me
what is in your eyes
Tell me about the rumours
Are they only rumours?
Are they only lies?
Falling out of a perfect dream, coming out of the blue.

Is it true? (Is it true?)
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? (Was it you?)
Did you tell me you would never leave me this way?

If you really knew me
you couldn`t do this to me
You would be my friend
One of us is lying
Then theres no use in trying
or need to pretend
Falling out of a perfect dream, coming out of the blue

Is it true? (Is it true?)
Is it over? 
Did I throw it away? 
Was it you? (Was it you?)
Did you tell me you would never leave me this way? 

Is it true? (Is it true?)
Is it over?
Did i throw it away?
Was it you? (Was it you?)
Did you tell me you would never leave me this way?

(Is it true?)
(Did I dream it?)
Will I wake from this pain?
Is it true? (Is it true?)
Is it over?
Baby did I throw it away?
Is it true?


En underbar låt, som får mitt hjärta att skrika. Vill skrika för jag vet vad lycka är. Vill skrika för jag vill hitta den igen.

Finns ingen tid någonting!

(Jag pluggar/tänker så det knakar, hihi)
Jag fattar inte hur vissa i min klass har tid till att jobba och andra saker, och ändå kan allt!! Det är som E sa, man har ju knappt tid till att duscha! Men nja typ, man har inte tid till något som man inte måste, eller typ måste. Som äta,sova (knappt), duscha, sminka sig, tvätta, handla och ja sånt som man måste. =( Hade varit skönt att bara lägga sig i ett bad, lyssna på skön musik och bara relaxa. =)
ÖNSKE TANKE!!!
Men alltså på tal om att man inte har tid. Jag såg en idé i en tidning i går. Eftersom jag åker tåg 45 min varje dag, hade jag ju hunnit att ha i alla fall ett 30 min pass med spining på vägen hem. Lite jobbigt att ha med sig kläder men det kan det ju vara värt. =) En mycket bra ide, skall bara kolla lite mer på hur det kommer funka! Måste börja träna på något sätt. Håller på att bli slapp och tokig på att jag inte få röra på mig. Dock har jag inte tid till det, men jag får väl ta mig tid.
(En artikel från en tidningen på tåget)

Han äntligen fått en tid till att fixa mina naglar. Längtar! På tisdag så smäller det, åhhh. skall bli så roligt. Saknar att inte ha fina naglar. Vill ha, vill ha, vill ha NU!!!!!


(Kommer nog bara köra med vita, men Anna hon e duktig hon.. =).)


Brandlarm!

Dagens händelse, vi hade brand övning. Det var en del som hade fått information om att vi skulle ha det, men som vanligt så har jag noll koll på allt. =) Som de flesta av oss så har vi gått i grund skolan och gymnasiet och där men haft ett antal brandövningar och en del falska brandlarm. Så nu när vi hade vårat larm så tar man inte det riktigt på allvar. Så mitt i matte lektionen så började det ringa. Först fattade vi inte vad det var. Men sedan så tänkte man bara, "jaha, du är det falskt alarm, igen, måste man gå ut. Det är kalt ute, jag vill inte gå ut". Så jag plockade i hop mina saker och sen gick jag ut. Det var helt sjukt mycket folk. Fast det var roligt att se alla kemister, det är jätte många jag inte har sett.
Det var dock en skum övning, vi fick inte gå ut genom de extra branddörrar som fanns, så det var lite konstigt, alla fick gå ut igenom entre dörren. Ganska trångt, om någon hade fått panik så hade de inte varit så bra. =(
NU blir det mer plugg och jag är inte laddad. Hade gärna bara tagit det lugnt och myst.
(Sjukt svårt och lång kö för att komma ut)

Glömt att säga att jag var på IKEA i måndags, det var jätte roligt. Tycker om att vara där, det finns så mycket man vill ha! Jag köpte den del små saker. Mer behöver jag inte. Fast jag tycker inte alla att detta IKEA är lika bra som de som finns och fanns i Malmö. Det var massa saker som fattades och det fanns inte ens stolar där man köpte korv, så man var tvingade att stå upp och äta korv. Sen så var colan slut, de hade bara light, och det gillar inte jag...
(Jag fick köpt minna älskade ljus, de luktar så gott. Jag skall nog tända dem nu)NU MÅSTE JAG PLUGGA!!!!

Malmö i mitt hjärta!

Sjuk roligt hade jag på Josefines fest. Det var mycket folk, många som jag kände som jag inte brukar träffa och det var lite jobbigt. Jag ville prata med alla, men det gick inte. Det var mycket blandat folk och det var sjukt roligt. =) et började med att vi åkte ner tillsamman, jag julia och johanna. Vi stannade på MAX på vägen, så klart. ;) Sedan var vi nere vi 17 typ. Vi började fixa oss nästan direkt och det var väl lika bara. Eftersom när det är 5 tjejer som skall fixa sig och det finns bara en stor spegel i Korres rum.
Folk var lite sega men de droppade in en efter en och när klockan var 10 så hade alla, de många gästerna kommit. Festen började ta fart genom att vi satte i gång brandlarmet, musiken höjdes och folk började dansa, på dansgolvet som det så fint kalas i deras vardagsrum. Klockan springer i väg så när man har roligt och när klockan var kring ett så började några av oss att dra ner till stan. =) Det fick bli Skeppsbron, ett bra ställe, synd dock att det alltid är så sjukt trångt där inne. Sedan när klockan var tre och det stället stänger så gick jag och några andra vidare till Etagé. Där slutar man inte alltid. Och det är oftast roligt där, denna gången var det dock bara okej. Stannade inte där så länge utan sedan var det hem och dela soffa med någon =)
Kvällen slutade med förvånansvärt lite skandaler. Men det är väldigt skönt det med. Hatar drama, även om jag hela tiden tycks dras mot det. =( På söndagen så slappade vi bara, åt thai mat och sedan så åkte vi hem. Det var jobbigt att hålla sig vaken men jag gjorde det för Jos skull. Det roliga var dock att vi glömde nästan att åka av motorvägen när vi åkte förbi Vbg. Men som tur var åkte vi bara förbi 3 stycken och kunde i lugn och ro åka av vid Vbg N. Sjukt roligt. När vi kom till vbg så tog vi en snabbis på Donken, sen var det inte många mer knopp den dagen.
Älskar att vara i Malmö, det är bara så synd att tiden går så fort, och att det alltid skall hända så mycket när man är där. Hoppas att jag kan åka ditt snart igen. =)
(Sötisar)


(Det var faktiskt en del killar med, det var väl därför det var så lugnt ;))

(Julia, Maria och JAG)
(Vad är en fest utan en kändis, som Ekvall o hans blondin ;))

Chemical Principles

Sitter i skolan nu, har inga lektioner mer denna dagen, utan nu skall jag bara sitta och plugga. Hade ju behövt det i helgen, men efter som jag åkte till mitt älskade Malmö så blev det inte något pluggande alls. Så hela dagen i går, nästan så pluggade jag matte. Nu blir det kemi. Sedan hem och fortsätta med matten i kväll. Jag älskar mitt underbar liv. Har inte tid till något som helst. Tråkigt!!!!(Min älskade kemi bok. som väger typ 1000 kg, blir ju helt sne i ryggen ut av alla böcker jag måste bära!)

Mot Malmö!

Har haft en mysig morgon med min syster. Först låg vi i sängen och åt godis sedan åt vi frukost tillsammans. MYS! Fick i morgon present av mamma vitaminer och frallor... Wiiii! =) Sedan har jag och tiny varit på stan, köpt nya skor och ny klänning inför i kväll! För viken sekund som helst så åker jag, Johanna och Julia till MALMÖ!! I kväll skall vi ännu en gång fira JOSEFINE! =) Skall bli sååå roligt. Måste sticka. ;)
(Klänning H&M)
(Skor från Scorett)

Det gjorde jätte ont!

Så nu får ni se vad jag har gjort! Det gjorde jätte ont och jag kan inte sova normalt. =( Men det kommer nog gå bättre och bättre... =) Fjortis sak jag vet, men nu är jag så gammal att det inte kan bli det, man kan inte vara fjortis om man är över 20. typ!
Tiny har hjälpt mig nu under kvällen att färga mitt hår, det behövdes. Skulle behöva klippa mig med. Får bli en annan dag. Skall borsta tänderna nu sedan skall krypa ner i sängen och kolla på Scrubs. =)
(Inte på mig, ja har massa blåmärken och sånt så det är inte helt okej att visa upp än!)


(min nya hår färg!)GOD NATT!!!!

Vad har jag nu gjort?!

Ja vad har jag nu gjort! Det är ju inte ovanligt att jag slår mig på ett eller annat sätt, men nu har jag faktiskt typ medvetet skadat mig!!!
Resten av dagen kommer bli en vanlig dag, skall äta lite tomatsoppa, äta lite chips, plugga kemi och kolla på tv. Det blir en lång dag i mon igen. Tyvärr!!!
Snart är det dock helg och jag längtar, då skall jag få träffa nästan alla mina älsklingar!!! Har blivit så påverkad av en av mina bästa vänner i Malmö av att äta hamburgare, det är sååå gott. Jag har nog ätit typ 8 stycken denna veckan! Hahaha, jag kommer bli som en snart. Måste skärpa mig.. ;)

Ett projekt i sig!

Ja nu har min riktiga skolvecka börjat som sagt och jag har fått en ny garderob som stod på Tinys rum och skulle flyttas till mitt. Inte helt så lätt som vi hade trott. Det tog många minuter, kanske flera timmar att få i sär den och sen ihop den. Men efter några eller många svär ord från mig T och P. Så jag vi fick i hop den. Hahaha!
Dock älskar jag min nya garderob, den är sååå praktiskt, och sånt gillar ju jag. Älskar mina lådor, the best. Fast jag har inte hunnit sätta rosa lappar på alla, illa. Det är tur att man kan se vad som är i den ändå! Jag gillar människor som är så organiserade. Jag är det ibland. Önskar att jag var det hela tiden.
(Vi startade från gunden)
(Sedan fick vi upp lite väggar, Tiny kände sig som i en box)

(Lite fler väggar och taket på.)
(Så lite dörrar och sedan in med mina saker, är så glad, hihi.)
(Älskar även mina nyinköpta skor, Din Sko barn. =) stl. 34.)

Jag är lite nere just nu, hjälper inte med att jag har massa kemi, det regna och blåser storm, jag är hungrig och trött. Jag är en riktigt kinkboll! Skall köpa chips tror jag!!!

En kväll att minnas!

Nja eller inte!
Eller rättare sagt, det kommer inte vara så många som kommer komma i håg den. Och för de som gjorde det, ja det var helt galet!
Många kvällar har något bra och något man kommer komma ihåg för resten av ens liv, som detta typ. Jag tror bara att det blev lite för mycket roligt för väldigt många.
Vi hade några riktigt roliga och duktiga vänner som gjorde en revy på våran nollnings tid. De var jätte duktiga, vi får se om det är någon som har filmat det. Skit bra faktiskt!
Sedan så vart det massa mingel innan middagen som var riktigt god. =) Ja efter det så var det fest hela natten lång. Många kom inte ens hem och de som gjorde det kom hem på förmiddagen ungefär.
Det är skönt att det är slut på nollning, lite tråkigt är det. Fast att komma tillbaka till sitt eget liv skall bli as skönt. Man har levt riktigt Chalmers anda och nu har jag fått mitt liv tillbaka. Kommer dock ha mycket med skolan och jag funderar på att börja jobba lite. Pengar är ju inget som flödar precis.
(Jag på tåget mot GBG)
(Några trevliga ord från Jonas)
(C, AK och E mingel mingel)
(Lite sittande mingel)
(cheeskake på min plats)
(Många olika uppträdanden)
(Sedan var det fest fest fest!)
Jag saknar mitt riktiga liv. Mitt Malmö liv. Även om jag tror att GBG blir ett bra liv, så saknar jag mina nära och kära i mitt riktiga liv. Som tur så dröjer det inte länge innan jag skall ditt igen. Kommer att åka ditt så ofta jag kan. =)

SALT och Grappa!

I torsdags så kände jag att jag var tvungen att vara lite social, eller bara inte vara inne och plugga. Så det fick bli promenad och en sväng till Grappa. Det var ny invigning, de har tydligen ändra lite där, men jag märket ingen större skillnad. Det var mycket folk, så först fick vi inte några sitt platser. Det ända som var lite jobbigt var att vid typ 10 tiden så började de höja musiken och sätta i gång disco lampor. (och, nej i vanliga fall, så hade jag tycket att det va awsome, men inte nu när vi bara skulle ut och ta ett glas, sen hem och sova, för att jag skulle börja 8 i skolan). De har tydligen fått en ny meny så vi får väl gå ditt och äta och se hur det är. =)
(Blev inga bra bilder alls, jag vet inte vad som hände. Detta var den bästa bilden, illa)


I går var en lång dag, så som alla fredagar är för mig i skolan. Sedan var det hem och äta hamburgare. En ytterligare en dag av socialisering, jag o P gick på Bio, men först fick vi gå genom hela stan till ICA och köpa godis. Så fick träffat massa människor.. Haha, känner att jag bara är i skolan eller hemma. Och när jag är hemma sover jag eller pluggar typ.
Vi kollade på SALT, den var cool. Action från början till slut, men den var bra ändå! =)
(Angelina, tycker hon e grym.)

Har haft en underbar sov morgon, som jag får typ en gång varannan vecka typ. illa. Nu skall jag fixa lite här hemma innan det bär av till Nollfinalen på skolan. Skall bli en grym kväll... Längtar.

Nollkampen!!!

Ja, jag ligger ju lite efter. Men i onsdags så hade vi NOLLKAMPEN på lindholmen, gbg. Jag är ju ingen tävlings människa när det gäller såna lek tävlingar, men jag och några tjejer fick vara Cheer leders. Ja det var ju mycket mer seriöst än vad jag hade trott, men vi klarade oss okej. Bortsätt från att vi inte hade så mycket kemifolk på plats och inte heller var vårat lag på topp. Vi kom typ sist! Hahaha, gud vad pinsamt. Typ jobbigt att heja på ett lag som kom sist, men jaja det var roligt ändå.. =) I hoppa säck, så jag efter ett tag så fick de ge upp, de kom inte i mål och domarna tyckte att det tog för lång tid så, ja vi kom sist. =( Sedan var det skidgång. Första teamet gick bra med sedan andra ja de var inte så snabba och vi kom typ sist, illa igen. Men med lådbilen, som kunde vara vad som helst bara det var något som kunde transporteras på land och vatten så var det okej, där gick det faktisk ganska bra. =) Men i det stora hela inte så bra. Åkte hem i min outfit, jag tror det var många som undrade vad jag höll på med.. =) Men jag är ju rätt bra på att skämma ut mig på tåget.. haha...
Nästa år så skall vi var ett dream team och vi skall ha sjukt bra cheer leders, duktiga tävlande (de vi hade i år kämpade i alla fall, och det får de cred för) och vara mist alla nollor som hejar på, så vi kan vinna!!!!!!! Tjoho!!!
(Hoppa säck var de inte så bra på! )


(Titta så söta och finna vi va?!)(Se hur de kämpar, i en gren som faktiskt gick bra =).)

Mina kattungar!

Ja det är inte så ofta man får sätta sig i solen cafe Mignon i varberg. Men i tisdags så tog jag lite paus och tog mig tiden. Från allt pluggande. Och träffade Katten Olivia och Julia. Jag har inte träffat Julia på så länge. Det är typ juldagen 2009. Vi skulle ses i maj, men då skulle jag på bröllop i Strängnäs och var inte i Malmö. =( Men nu fick jag träffa henne. Hon är precis som vanligt. Bara lite äldre och förhoppningsvis lite visare. haha. Hon e ju trotts allt blondin. ;)
Det var jätte roligt att träffa er båda två. Saknar er. Men ni är ju dem som far mest och vildast. =D Love you.
Kan för övrigt meddela att jag är helt slut efter helgen, i går ville jag gå och lägga mig klockan 9, men det var lite väl tidigt men jag är helt fuckt up. (Ja jag vet, som vanligt)
(juldagen jag fick träffa Julia, hon e så söt. =) saknar dig)


Nu skall jag faktiskt laga mat!!! =D Undra vad JAG skall laga.

Josefine 25 år.

Ja vad skall man säga. Som alltid när jag om mina bästa vänner är tillsammans. Så jag, det spårar. Inte bara lite utan helt.
Två fastnade på kastrup och skulle åka till Mallis, tre gick vilsne från varandra i kph, tre hade ingen stanns att sova. Två strullade med varandra. En somnade på en soffa på dansgolvet. En köpte en drink, precis efter hon nyktrat till. Två satt utan att äta och dricka på Max i två timmar. Två somnade på bussen. Två åkte barnvagn, två körde barnvagnar. En rökte på metron. En spärrade sitt kort som låg i väskan. En mobil dog. Två yrade på kph central. Två fastande på Malmö cental i en timme. Fem drack alldelses för mycket. En sa att mobilen var död, men ändå lyssnade på musik. En ramlade och slog upp ett sår. En stackare bangade denna kväll. Två tog sönder ett glas. Sex hade en helt underbar kväll. Och jo en blev ett år äldre. =D(Vår fina överraskning till Korre)


(Middagen som olivia så fint hade planerat)(Min plats, med kort på mig och Josse)(lilla Karin som man inte träffar allt för ofta)(vild katten som borde ha munkavel efter för många öl)(Men galet än så här är svårt att få på kort =D...)

Tankad som en lastbil.

Ja som sagt så har det varit mycket under de senaste dagarna. Så nu kommer lite i efterhand.
I torsdags var det den traditionella Chalmers Pubrunda. Då man går runt på alla olika sektioners pubar och hälsar på andra elever från andra sektioner. Det var jätte roligt. Vi hade dock en ganska hetsig förfest som började kl 17. Sedan ja gick det framåt för oss alla. Jag orkade i all fall med två sektioner och sedan var det dags att åka hem med tåget. =) Som tur kom jag med rätt tåg.. =D
(Min fadder Johanna, Samir och min extra fadder Peter)
(Min fadder chef i sitt rätta jag;) )


(Ett härligt gäng. Då våra nollbrickor fortfarande var i ok skick.)


(Blandat med Kemi folk. )


Det finns massa fler bilder på FB =D

Mycket att stå i! Men roligt!

Ja tiden rinner i väg och jag har sååå mycket att göra hela tiden. Hade en sjuk Pub-runda i torsdags I går var jag på Zorba och åt. MUMS. Har stressat och stressat hela dagen. Skall ju till en storstad i dag. Så det är bara att åka iväg som jag göra varje dag. Känns inte som jag bor i vbg. är ju GBG nästan varje dag, hela dagen. jaja Om 10 min blir skall jag i väg. Har massa massa sjuka bilder att lägga upp. Båda här och på FB. tönt. Jag vet.
Ha en trevlig helg. Så hoppas jag att jag kan fixa med allt i mon..
PUSS PUSS

Det var bättre förr?!

Livet på skola har börjat och det är mycket som händer och nu har livet börjat. Jag har inget att skylla på. Ja måste ta vara på mitt liv. Välja vem jag vill ha vid min sida, i mitt liv. Innan ville man ha så många vänner som möjligt, nu vill jag bara ha de bästa. De som jag känner jag kan lita på, de som jag kan ringa när som. Det är några få, men de ät de bästa! Jag vill inte växa upp, men jag måste. Jag måste oxå få mer ordning på mitt liv. Äta, plugga, träna bla bla bla. Allt sånt. Jobbigt men jag vill inte vara dålig, jag är ju en vinnare, trotts allt. =)
Det var skönt att vara barn. Inget att bekymra sig över, alltid någon som tog hand om en när man faller. Nu är det ingen som fångar en. (bara om man faller riktigt hårt, eller om man ber någon)
Lite bilder från förr. Har en del att gå igenom nu. Måste läsa massa KEMI. Det är svårt, mycket svårare med engelska böcker. =(

RSS 2.0