Upptagen!

Upptagen! P.g.a. Födelsedagsfest!

Tvångstankar!

1. Måste ha volymen eller liknande på jämna tal.
2. Måste ha med mig vatten/liknande vätska över allt.
3. Måste ha allt lika, typ alla matlådor måste vara samma alla hygienproduketr måste vara från samma märke. (ingen riktig tvångtanke men jag tycker verkligen inte om något annat)

I dag är jag jätte törtt, sitter på jobbet. Har just druktigt flera koppar kaffe och skall nu in och ta ett ryck innan det är lunch. Skall ju på födelsedags middag ikväll, så det är ju synd att jag är så trött. Har de senaste dagarana sovit som en stock men ändå varit trött på morgonen och på kvällen. Så jag vet inte riktigt vad jag skall göra, kan ju inte vara hemma och ha tråkigt när det är fint vädet, som vissa andra jag känner. ;) I morgon har jag i alla fall planerat in en mys kväll, med mys (såklart), ev film kanske lite chips och bara slappa. Så man kan somna i tid och sedan är jag ju ledig på lördag, och kan sova ut. Hade velat åka på STCC i falkenberg i helgen vet dock inte om det är någon som vill eller kan följa med. Sedan är det ju inflyttningsfest på lördag oxå. Så helgen är ju i stort sett redan planerad. Hoppas bara inte att det blir allt för dåligt väder... Hoppas att inlägget inte blir allt för konstigt, hinner inte läsa det igen..... back to work.

En kväll i solen

Ännu en helt underbar kväll i solen.


SMS-inlägg

img_3546 (MMS)


Hem gång efter en snabbis på bodegan! Allt...

img_7118 (MMS)

Hem gång efter en snabbis på bodegan! Alltid trevligt att ta ett glas vin. Ni blir det att sova fem kvart i timmen innan jag skall upp och jobba tidigt i morgon! Synd dock att man inte kan festa till det en trevlig kväll som denna. Det blir en annan gång, finns alltid fler kvällar. God natt!!! :D


svettigt och naket

Ligger och lyssnar till park musik i trägården (det hörs från societetsparken) och solar näst in till naken. Det är ju ingen som ser mig. Nu skall jag snabbt till stan en sväng innan de stänger. Sedan blir det träff med vännerna lite senare i kväll.


Frågestund fem: Bloggen

Bloggen


Vad är en bra blogg enligt dig?

- En som är lätt att läsa, ha roliga och fräcka bilder, gärna med lite naket! ;) Bryr mig inte så mycket om vad de har för åsikter eller för budskap. Om de har roligt att göra den så är den rolig att kolla på.

Tycker du att du har något unikt att komma med i bloggvärlden eller är du "en i mängden"?

- Klar jag är unik, ingen är som mig!!!

Happyfluffy - vart fick du det ifrån?

- För att jag kallas ibland för Fluffy då jag kan få så fluffigt hår ibland. Och happy för att jag alltid eller n'stan alltid är väldigt glad.

Hur får du motivation till att driva bloggen ?

- För att det är roligt. Det är som att skriva en dagbok typ. Man säger ju inte allt liksom.

Vad vill du få ut av din blogg?

- Glädje, för både mig och för dem som vill läsa den.

Hur tycker du att du har förändrats sedan bloggens start till nu?

- Det var ju ett tag sedan jag startade och jag har förändrats jätte mycket, men det är knappast bloggens förtjänst.

Vill du bli en stor bloggre, känd bloggare.

- Det är absolut inte mitt mål, men om den får positiv respons så har jag inget emot att bloggen blir känd, vill själv inte bli en kändis.

När och vad var det som fick dig att blogga ?

- Först och främst ville jag testa på hur det var, och jag blev fast. Sedan var det ett sätt att uttrycka mig, hade en period då jag behövde ha något positivt att tänka på och hålla på med bloggen var och är fortfarande en sorts terapi för mig.

Tröttnar du på att blogga ibland eller bloggar du ändå även om det är lite tråkigt?:)

- Jag har tröttnat lite då och då. Ibland kan det vara någon måndag då jag inte orkar eller vi. Men det är i perioder. Ibland kan det vara svårt att blogga då man inte gör något som intresserar andra. Det är ju inte så kul att skriva - jag var på kvantum och köpte toapapper sen gick jag hem!


Onsdag den 29 juni 2011

Här kommer dagens dagbok, en dagbok jag skriver för att hålla koll på vad jag gör på min praktik om dagarna. För att underlätta när jag skall utverdara och sammanställa den till hösten. Sedan tycker jag att det är lite roligt. Kör inte bara en, nu har jag gjort det och det utan jag skriver det mer som en dagbok och inte en loggbok. Allt annat är så stelt och reglerat så lite måste man ju få flumma. För den som inte vet, så just nu har jag praktik på en kemi avdelning. Vilket jag är jätte glad över att ha fått chansen till detta och jag triv jätte bra trots att jag måste vara inne när det är soligt och fint utanför.

Nu skall jag gå hem, så ut i solen blir det nu!Onsdag den 29 juni 2011

Det är jobbigt att jag fortfarande har hosta, tycker inte om att hosta på jobbet!!!

Det hade kommit två prover dagen innan som inte hunnits kollas. Så jag kokade och analyserade dem. Det gick förhållandevis snabbt idag, då det endast var tre prover som skulle fixas. Så innan frukost var jag klar med det.

Efter frukost hade proverna kommit och det skulle köra kisel, Na, Li, konduktivitet och pH-tester på dem. Jag och A hjälptes år, vi gjorde fel på en sak så det var bara att göra om. Vi hann klart med analysen men inte registreringen av resultaten så de fick ske efter lunch.

Efter att alla prover var registrerade hade jag inte något som jag var tvungen att göra. Eftersom jag inte fått de uppdaterade listorna till mitt projekt, jag hoppas att jag kan få det i morgon, har jag inget att göra då det inte finns något inne på labbet att fixa.

Har ju i och för sig den introduktions pärm som jag skall läsa, det går trögt, har nog bara hunnit 3 kap av 15, men jag jobbar på med det, att sitta och läsa sent på eftermiddagen efter en hel dag med jobb är som rena sömnmedlet.

Idag har jag nu fixar en plats där vi (eller jag som det oftast blir) kan stå och där vi kan ha till det nya proverna vi skall ta. Har fått ny och upp märkt filtreringsutrustning, mätglas och det som behövdes. Vissa saker hade vi inte beställt och förhoppningsvis så kommer det snart finnas en plats att stå på. Nu blir det lite mera administrativt arbete och sedan hem i solen.

Åhh. Vad det är skönt med somamrkvällar.Åhh. Vad det är skönt med somamrkvällar. Jobbigt är det att jag nu sitter på jobbet. Ser ut genom fönstret och vill bara sluta. Vill barag gå hem. Hoppas att det kan bli en trevlig kväll i kväll igen. Älskar sommar mys.
Synd att det ser ut att bli dåligt väder till helgen, den tiden man är ledig. Hoppas dock att det blir fint väder nästa helg. =D


Frågestund fyra: Skola/framtid

SKOLA/FRAMTID

vilket program/skola går du ?

- Kemiteknik, Chalmers.

vad vill du bli när du blir stor ?

- Är jag inte stor? En älskad fru och mor.

Vilka är dina framtidsplaner?

- Har inga mer än att jag skall gå klar skolan, sedan får jag se vad som erbjuds.

vad är det roligaste du ska göra i sommar? :)

- Jag hoppas att det blir Copenhagen Beach Party om drygt en vecka.

Om du fick bestämma hur ditt liv skulle se ut i framtiden hur skulle du då vilja ha det ?

- Det viktigaste för mig är en familj och ha en trygghet. Sedan hoppas jag att jag också kan ha ett bra jobb som jag trivs med. Vill inte heller att mitt liv skall bli tråkigt, hoppas på mycket äventyr.


mot ANKARET!

EN DAG SOM DENNA KAN MAN INTE SITTA INNE, KOM NER OCH NJUT MED OSS!!!

Bilder från grillning i läjet.


Har varit i läjet men nu skall jag sova. God natt.

Har varit i läjet men nu skall jag sova. God natt. Lägger upp bilder i morgon.

Frågestund tre: Åsikter

ÅSIKTER

Vad anser du om homosexuella?

- Finns inte så mycket att säga om det. För mig spelar sånt ingen roll.

 

Bryr du dig om politik? om ja, vilket parti håller du på?

- BLÅ, men jag är inte alls insatt eller intresserad.

 

Har du lätt att förstå andra? eller dömer du ?

- Jag dömer människor som jag inte känner. Annars är jag mycket förstående.

 

Tror du på livet efter detta?

- Nej.

 

Finns det något du är trött på?

- Allt, just nu! Hur mycket jag än städar så blir det stökigt igen. I-lands problem jag vet!!!

Hur ser du på abort?

- Det är bra att det finns men man skall undvika det om man kan!

 

Tror du att utomjordingar existerar?

- nej

 

Om du återföddes som ett djur, vilket djur skulle du vilja återföddas som och varför?

- En panda!!

 

Vilka människor ser du upp till? varför just dem?

- Det finns ingen som jag dirket beundrar.

 

Snyggaste killkändisen?

- Jag har ju alltid tyckt att David Beckham är något speciellt.


Helgens outfits.


Måndag!

Åhh måndag. Pain in the ass att gå upp idag. Skall äntligen få gå hem från jobbet nu. Fint väder är det också. Fan vad tråkigt inlägg! Skit samma. Allt är tråklig idag.


Skönt med en ledig dag.

Är nu helt slut. Har haft en mysig kvälls picknick med JO och P. Nu blir det sängen för i morgon är en ny arbetsvecka.Lite bilder från i fredags.
Midsommar vilken härlig tid.

Vi var ute i Grimeton och firade midsommarafton. Det var en mycket trevlig kväll. Med grill, sill, nubbe, färsk potatis, midsommarstång, dans och lekar. Vi glömde ju dock att dansa runt själv stången. Här kommer lite mer bilder från den kvällen. Mycket tevlig att Tobias ville ordna med en så trevlig fest. Sjukt fint hus hade han oxå. =)Killarna hade ju sillafrukost, med nubbe och allt. Det är inga tjejer som får vara med på, så Jenny ordnade en brunch för några av oss tjejer. Väldigt mysigt, gott och ett super bra initiativ av henne.Sedan så åkte jag och sa hej till killarna, några hade avvikit och några hade tillkommit. Men roligt hade de, vi satt ute på en gräsplätt och bara myste en stund.På kvällen var det en massa flängande innan vi slutade upp utan för såsen med sex korv med bröd, en senap och en ketchup falska på en parkbänk. LIKE! Lite efterfest på det som sen var man bra trött.Frågestund två: Personlighet

PERSONLIGHET

Vågar du alltid vara dig själv?

Ja, ibland kan jag tona mer det lite men inget är fejk.

Hur ser du dig själv?

Som en sprallig och lite små busig tjej.

Är du känslig?

Om jag är.

Hur tror du att folk ser dig när de ser dig för första gången?

Hm? Svår att säga, tror att folk inte fattar hur snäll och trevlig jag är.

När fyller du år?

Den 28 dec.

Bor du i hus eller lägenhet?

HUS

Går du på någon sport?

Ingen som jag följer slaviskt.

Är du religiös? om ja, vilken religion?

inte direkt.

Allergisk mot nåt?

Laktos och gluten och mot riktigt dumma människor!

Har du varit utomlands någon gång? vart isf? (:

Ja, massa länder. Älskar Italien.

Vart skulle din drömresa gå?

Typ Bahamas eller nått i den stilen.

Högsta dröm ?

Att få det perfekta livet. (som om det skulle hända)

Vad skulle du göra om du fick en miljon?

Köpa massa skor. =D

Hur ofta festar du?

Väldigt olika, men på sommaren väldigt ofta.

Tråkigaste festen du varit på och vad som hände?

Jag kan inte komma på någon riktig tråkig fest som jag varit på så direkt. hm!

Vad gör du helst en regnig dag?

Äter chips och kolla film men någon jag älskar.

vad gör du när du är själv ?

Sjunger och dansar framför spegeln som en 10-åring.

Om du fick ta med dig EN sak till en öde ö, vad skulle det vara?

Min mobil. (om det fans ström och om man inte är så petig med petitesser)


Jag fick en midsommarkrans. =D

Bilden blev inte så bra eftersom jag pratar med jo och att jag var stressad. Jag har det hur stessigt som helst är just nu inne på hajen för att köpa det sista! Skulle köpa en krans för jag hade värken blommor eller tid. Hade dock turen att jag fick en! Så nu bär det av mot grimeton och midsommarfirande på landet!

Midsommar!

Nu är det midsommar och det blåser och regnar. Visst är det underbart. =D Har tagit sovmorgon i dag. Hoppade frukost och gick direkt på lunch. Har mycket att göra denna dagen så vi får se hur det blir med uppdateringar.
Annars önskar jag er en riktigt trevlig MIDSOMMAR...


Klänningen jag skall ha på i kväll, behöver nog dock kofta, strumpbyxor och ev mössa om jag inte skall bli sjuk igen. =(

Förra midsommar!

I morgon är det midsommar. En höjd punkt på året. Förra året hade jag en ganska trevlig midsommar, som tyvärr spårade ur, polisen kom två gånger så den fick ett snabbt och tråkigt slut.
Här är en bild när vi tjejer fixar med stång och blommor. =DJordgubbar, glass och midsommar. (eller ett helvete)

Nu är det tid för jordgubbar, glass och midsommar. Fick smakprov på det redan innan när vi hade fika på jobbet.Skulle bara göra ett snabbt inlägg, men det funkar inte. Jag blir så jävla arg! Bara en liten bild som skulle upp. Det går inte att få in den från mobilen till datan med en USB sladd. Så som man brukar och sen så går det inte att maila den heller efter som det tydligen är något jävla fel på mobilen och datan. Skall kolla om jag kan MMSa upp den och sedan lägga till texten.
Så nu är jag på skit dåligt humör. Vill hitta på något men orkar inte. Är sugen på typ allt men skall inte äta något onyttigt. När jag nu är arg vill jag ännu mera äta något gott eller så vill jag gå och träna men eftersom jag nästan är sjuk går det ju inte heller. SJKUT MIG! Åh, vill fixa mina naglar igen. (kom ihåg att boka tid till det och klippning)Första frågestunden.

Många har ju en frågestund men eftersom ingen frågar några frågor till mig. Svara jag på några olika frågor som kanske är lite roligt veta. De kommer vara ca 7 dagar med olika frågor om bla framtid, åsikter, personlighet, blogg och liknande. Här kommer den första delen.


VÄNNER/KÄRLEK/FAMILJ

Är du kär nu?

- JA!

Vet den här mystiska killen om vad du tycker om honom? Läser han din blogg?

- Jag hoppas det. Kanske nån gång då och då?! Är ej helt säker.

Vad hette din första pojkvän?

- Alexander.

Vem är personen som får dig sådär glad o lycklig så att du bara glömmer allt när du är med han/hon? :)

- Min hemliga beundrare.

Hur många seriösa förhållanden har du haft?

- 3 st riktigt seriösa.

Bästa sexställningen?

- Måste man välja en!? ;)

Vad hette den första du var kär i?

- Riktigt kär, Jonas.

Vem är din bästa vän?

- Med åren har jag fått så många bra vänner, alla är exakt lika bra och de vet vilka de är

Vad har du för sexuell läggning.

- Straight. (tyvärr tjejer, älskar er ändå)

Hur många är ni i din familj?

- Med mig 4 st. Mamma, pappa och lillasyster. Och en katt, Zero.

Vill du ha några barn när du blir stor? isåfall hur många? och vad skulle dom heta? :)

- Vill ha 2 st? William och Tyra är namn som jag tycker är fina, men har inte tänkt på det så mycket.

Vill du gifta dig?

- Ja, absolute.

Beskriv din drömkille?

- Han måste först och främst få mig och känna mig trygg. Sedan tycker jag det är viktigt att han får mig att skratta


How to care for yourself if you have flu

How to care for yourself if you have flu
Håll dig varm, klä på dig och stanna inne. Det finns ingen mening med att gå ut med en röd näsa.

Om du håller på att tappa rösten prova att gurgla, antingen med lite salt eller upplöst treo.

En varm dusch eller en varm dryck kommer hjälpa dig att svettas ut febern. Om du har feber är det viktigt att dricka mycket vatten, mer vatten än en supermodell eftersom man torkar ut snabbare då man har feber.

Soppa hemmalagad eller Heinz, tomat för välbefinnande och kyckling för slem. Den har en aminosyra i det som kallas cystein som kommer att lösa upp det.

Skippa mejeriprodukter då de skapar kaos i bihålorna, ersätt hellre med varmt vatten med citron i.

Var försiktigt med användningen av host- och halstabletter då de motverkar hostan och man behöver hosta ut.

Stanna i sängen och vila ut

Försök att inte bli uppjagad av jobb eller skola då stressen gör att det tar längre tid att bli helt frisk.

Naturläkemedel:

Förebyggande mot förkylning testa echinacea, vitlök och zink.

Mot huvudvärk ta en matsked av lavendel, betony, mejram och rosenblad.

Vid hosta och andra förkylningar behöver du honung och glycerin.

För känslig hals ta två matskedar av torkad rosmarin och lägg i en pint (ca 0,5 l) av kokande vatten och drick.

Mot magsmältningsbesvär eller en orolig mage prova pepparmints te och för att linda trötthet lägg några droppar lavendelolja i badet.

/Från boken How to walk in high heels. Kapitel How to deal with unpleasant situations


Tre tvångstankar.

1. Måste ha volymen eller liknande på jämna tal.
2. Måste ha med mig vatten/liknande vätska över allt.
3. Måste ha allt lika, typ alla matlådor måste vara samma alla hygienproduketr måste vara från samma märke. (ingen riktig tvångtanke men jag tycker verkligen inte om något annat)
I dag är jag jätte törtt, sitter på jobbet. Har just druktigt flera koppar kaffe och skall nu in och ta ett ryck innan det är lunch. Skall ju på födelsedags middag ikväll, så det är ju synd att jag är så trött. Har de senaste dagarana sovit som en stock men ändå varit trött på morgonen och på kvällen. Så jag vet inte riktigt vad jag skall göra, kan ju inte vara hemma och ha tråkigt när det är fint vädet, som vissa andra jag känner. ;) I morgon har jag i alla fall planerat in en mys kväll, med mys (såklart), ev film kanske lite chips och bara slappa. Så man kan somna i tid och sedan är jag ju ledig på lördag, och kan sova ut. Hade velat åka på STCC i falkenberg i helgen vet dock inte om det är någon som vill eller kan följa med. Sedan är det ju inflyttningsfest på lördag oxå. Så helgen är ju i stort sett redan planerad. Hoppas bara inte att det blir allt för dåligt väder... Hoppas att inlägget inte blir allt för konstigt, hinner inte läsa det igen..... back to work.

fuck my life, både uttråkad och trött!


Känner mig mycket bättre i dag. Har sovit ...

img_1051 (MMS)

Känner mig mycket bättre i dag. Har sovit som en stock och känner mig helt ok. Hostar dock mycket, vill ju bara bli av med det!  Blir så frustrerad på vissa saker kan inte yttra mig mer här då det inte bara involverar mig. Blir bara helt galen och frustrerad! Hoppas att min frustration kan gå över nu. Vill egentligen gå och träna för att få bort min frustration men måste bli friskt först, Ahhh, blir ännu mer frustrerad över det! Idag är det jobbigt, men inte om man jämför hur det var igår kväll. Orkade typ inte ens äta! Var så trött och hade så ont i halsen att det var helt sjukt. Nu har jag lunch och det är skönt. Snart är dagen över och jag kan städa och bara slappa där hemma. Orkade inte alls blogga i går när jag kom hem. Tok dog soffan. Kollade dock på narnia 3. Nu blir det kaffe och te. :D  skall jag fixa klart där hemma, orkade inte fixa klart det i går. Sedan skalla jag nog bara ta det lugnt. Måste ju bli helt frisk. Det går bra på jobbet men jag känner mig lite seg så jag tror det blir lite flex i dag.


Allt tar emot.!?

Vissa dagar känns det som att vad man än gör så är fel. Om man gör som alla vill eller inte, man gör ändå fel. Alla andra gör fel. Vad är det då som är fel?
Ja, det kanske kräver en psykologisk utredning för att ta reda på vad som egentligen är fel. Eller så är det så många saker som spelar in att man inte ens kan hitta det.
Det tar några djupa andetag och kanske en tår, men sedan kan man skaka sig av den dystra känslan av hopplöshet och otrygghet. Eftersom det endas jag själv som kan skapa tro och trygghet hos mig själv.
Allt handlar inte om mig, trots att jag tror att det gör det. För att för mig så är det jag som är jordens centrum och jag vill att alla skall böja sig efter mig. Tyvärr funkar det inte så. Man kan inte alltid vara störst, bäst, smartast och snyggast. Om man tror att man kan vara det så är ens självförtroende lite väl bra. Man kan vara stor, bra, smart och snygg men inte den bästa på allt. Jag tycker att man skall nöja sig att man i olika sammanhang kan känna sig störst, bäst, smartast eller snyggast. Jag tror också om man inte försöker för mycket är det fler medmänniskor som uppfattar en på just det sättet man vill vara.
Små vardags reflektioner kan alltid vara bra. Alltid ta en lugnt stund. Fokusera, planer och gå vidare. Att grubbla är bra med att älta är osunt...

Är fortfarande trött och svag.

Skall ta en kopp te och ta på myskläder, lägga mig i sängen och vila en stund. Mår inte alls på topp. Jag som skall vara frisk i mon. Skall ta en medicin och titta på tv. Har ju en del måsten men de får vänta en stund. Kan inte hålla mig vaken så mycket längre nu.

Trött på nutid?


Chesney Hawkes – The One And Only Macy Gray – I Try Bomfunk MC's – Freestyler
Tom Cochrane – Life Is A Highway Nirvana – Come As You Are
Inner Circle – Sweat (A La La La La Long)Depeche Mode – Enjoy The Silence (Single Version)
Annie Lennox – Walking On Broken Glass Scatman John – Scatman (ski-ba-bop-ba-dop-bop)
Dr. Alban – Sing Hallelujah! Genesis – Jesus He Knows Me
Erasure – Take A Chance On Me The Shamen – LSI (Love Sex Intelligence)
George Michael – Too Funky Soul Asylum – Runaway Train
M People – Moving On Up Gabrielle – Dreams Kim Wilde – If I Can't Have You
Wet Wet Wet – Love Is All Around Elton John – Can You Feel The Love Tonight
Neneh Cherry – 7 Seconds (Album Version) (Clean Version)
Atomic Swing – Stone Me Into The Groove Brainpool – We Aim To Please
Edwyn Collins – A Girl Like You The Cardigans – Lovefool Will Smith – Men In Black
Eiffel 65 – Blue (Da Ba Dee) Christina Aguilera – Genie In A Bottle
Guns N' Roses – Welcome To The Jungle Enigma – Return To Innocence
Daft Punk – Around The World Hooters – 500 Miles Genesis – I Can't Dance
Dire Straits – Romeo And Juliet Aerosmith – Love In An Elevator - Live Version
Foo Fighters – Learn To Fly Go West – The King Of Wishful Thinking Suede – Animal Nitrate
The Offspring – Pretty Fly (For A White Guy) Hanne Boel – (I Wanna) Make Love To You
Suede – Beautiful Ones Natalie Imbruglia – Torn Heart – All I Wanna Do Is Make Love To You
Nik Kershaw – Wouldn't It Be Good R.E.M. – What's The Frequency, Kenneth?
Lene Marlin – Unforgivable Sinner Tears For Fears – Shout
Pulp – Common People - Full Length Version / Album Version Maxi Priest – Close To You
Weezer – Buddy Holly Dire Straits – Sultans Of Swing Meredith Brooks – Bitch
Bloodhound Gang – Fire Water Burn Nirvana – Smells Like Teen Spirit
Mike And The Mechanics – Over My Shoulder Soundgarden – Black Hole Sun Tal Bachman – She's So High
Orchestral Manoeuvres In The Dark – Sailing On The Seven Seas
Aerosmith – Livin' On The Edge - Live Version Bomfunk MC's – B-Boys & Fly Girls - Radio Edit
Paula Abdul – Opposites Attract Anouk  – Nobody's Wife The Offspring – Why Don't You Get A Job?
Pet Shop Boys – Go West Prodigy – Smack My Bitch Up The Verve – Bitter Sweet Symphony
Richard Marx – Hazard Andreas Johnson – Glorious 4 Non Blondes – What's Up?
Roxette – Joyride (Single Version) Starship – Nothing's Gonna Stop Us Now
Bryan Adams – (Everything I Do) I Do It For You Spice Girls – Wannabe (Radio Edit)
Chris De Burgh – The Lady In Red - Re-Recorded Version Tina Turner – Goldeneye
R.E.M. – Shiny Happy People Nik Kershaw – The Riddle Tears For Fears – Sowing The Seeds Of Love
Fool's Garden – Lemon Tree INXS – What You Need - Single/LP Version Liquido – Narcotic (Long Version)
Toploader – Dancing in The Moonlight Lionel Richie – Hello Macy Gray – I Try
Rebecka Törnqvist – Easy Come, Easy Go (Radio Mix) Madonna – Ray Of Light Aqua – Barbie Girl
Smashing Pumpkins – Tonight, Tonight Counting Crows – Mr. Jones
The Rolling Stones – Like A Rolling Stone - Live Eric Gadd – Do You Believe In Me? Macy Gray – I Try
Robbie Williams – Angels Supergrass – Alright Tom Petty And The Heartbreakers – Learning To Fly
George Michael – Jesus To A Child Cornershop – Brimful Of Asha Thomas Helmig – Groovy Day
Boyzone – No Matter What Blur – Parklife Rebecka Törnqvist – Good Thing
The Weather Girls – It's Raining Men Jennifer Brown – Tuesday Afternoon
Eagle-Eye Cherry – Save Tonight Titiyo – Flowers Haddaway – What Is Love SNAP! – Rhythm Is A Dancer
Darule – Sandstorm TLC – Waterfalls Janet Jackson – Whoops Now
Vanessa Williams – Save The Best For Last Boyz II Men – I'll Make Love To You All-4-One – I Swear
George Michael – Freedom! '90 Color Me Badd – I Wanna Sex You Up
Charles & Eddie – Would I Lie To You? Seal – Crazy Midnight Oil – Beds Are Burning - Live
Glenmark Eriksson Strömstedt – När vi gräver guld i USA The Creeps – Ooh-I Like It!
Just D – Vart Tog Den Söta Lilla Flickan Vägen? Anders Glenmark – Hon har blommor i sitt hår
Anders Glenmark – Hon sa Uno Svenningsson – Under YtanRob'n'Raz Circus – Take A Ride
Jumper – Tapetklister Savage Garden – The Animal Song Savage Garden – Truly Madly Deeply
Pontus & Amerikanerna – Min bror och jag Just D – Vart Tog Den Söta Lilla Flickan Vägen?
Crowded House – Weather With You Roxette – The Look Roxette – Listen To Your Heart
Ugly Kid Joe – Cats In The Cradle Chumbawamba – Tubthumping Bryan Ferry – I Put A Spell On You
David Lee Roth – Just A Gigolo / I Ain't Got Nobody
Kenny Dope – The Bomb! (These Sounds Fall Into My Mind) Marc Cohn – Walking In Memphis
Red Hot Chili Peppers – Under The Bridge Visage – Fade To Grey Babylon Zoo – Spaceman
Snow – Informer Sinead O'Connor – Nothing Compares 2 U


Idag är det jobbigt, men inte om man jämfö...

img_4620 (MMS)

Idag är det jobbigt, men inte om man jämför hur det var igår kväll. Orkade typ inte ens äta! Var så trött och hade så ont i halsen att det var helt sjukt. Nu har jag lunch och det är skönt. Snart är dagen över och jag kan städa och bara slappa där hemma. Orkade inte alls blogga i går när jag kom hem. Tok dog soffan. Kollade dock på narnia 3. Nu blir det kaffe och te. :D


Sitter på jobbet och skall strax sluta. Id...

img_1419 (MMS)

Sitter på jobbet och skall strax sluta. Idag mår jag inte så bra. Har jätte ont i halsen, känner mig allmänt hängig och trött och har fått hosta! Hoppas att det snart kan gå över. Hatar att hosta. Sedan får man inte hosta när jag skall ta vissa provet tex med klorider eller natrium prover. Köra på cokilana, eller hur det stavas. I kväll skall jag bara ta det lugnt. Äta gott och hoppas att jag kan må bättre i mon. Nu skall jag läsa lite innan jag slutar. Funderar på att ha något slags projekt, som en bild om dagen eller något liknande. Det finns ju massa sådana listor som man kan hitta. Skall bara hitta någon bra! ;)


faller sönder inifrån.

Är så trött att jag inte orkar något mer i dag.
Det är ny dag i morgon och jag måste sova NU!

lättare att vara smal när man är allergisk?

De senaste åren har jag blivit laktosintolerant, vilket inte är ovanlig när man kommer från mellanamerika. Innan har jag lixom inte brytt mig, allt utan mjölk har jag typ ätit/drukit. Vilket oxå har lett till att jag väldigt ofta nästan efter varje mål fått ont i magen. Och nu på senaste tror jag att jag är känslig mot gluten oxå. För att de dagar då jag undvikit både laktos och gluten har jag inte haft ont i magen alls. Så nu undviker jag det så mycket jag kan. När man nu helstiden kolla att det inte är mjölk eller mjölkprotien eller gluten i är man mer noga vad man stoppar i sig. Vilket är väldigt bra. Sedan äter man gärna hemma och planerar sina måltider då det ofta kan bli svårt att äta ute eller få just det man själv vill ha, både laktos och gluten fritt! Det är väldigt svårt med typ bufféer, där man ej beställer själv exakt vad man skall äta! Saker jag gärna vill äta men skall undvika! Hamburgare Dipp som ej är laktosfri Godis framför allt mjölkchoklad Pizza.
Nu skall jag i alla fall baka en laktos och glutenfri kladdkaka.


Bilder från Mattias stugfest.


godmorgon

Åhh söndag, gud vad skönt.
Skall inte göra något alls idag. Bara ta det lugnt. Gå en promenad. Äta lite chips. Kolla film. Nu skall jag fixa mig. Tror till och med att jag skall baka idag. =D Funderar på att på gå och hämta bilden oxå men vet inte om jag orkar. Tur att det inte regnar i alla fall. Tog faktiskt den del bilder igår men uppdaterar det senare. Är tött och har ont i halsen.

FICK BLOMMOR IGÅR


Håll koll på ditt intag!

Har hittat en bra sida och tillhörande app som gör att man håller koll på vad man stoppar i sig. Tycker det är riktigt intressant. Inte bara för att man skall hålla koll utan ibland bara att titta hur onyttigt vissa saker egentligen är.
Vissa dagar behöver man mer energi men vissa dagar känner man att man vill snåla in lite på kosten. Jag tycker att denna appen är väldigt enkel att använda och det finns inget på appen som du inte kan göra på datan. Man kan lätt registrera det man har gjort/ätit under dagen precis då du gör det. En bra sak är oxå att man kan i samma app lägga in hur aktiv man är och hur mycket man tränar. Appen registrerar då själv att du måste äta mer om du tränar. Om man skall ha 1200 kcal per dag och du tränar säg i 30 min så säger den att du måste är ca 350 kcal mer just den dagen för att du skall nå ditt mål. Gå in och kolla.Har duschar och sitter och målar naglarna nu. Så väntar på att de skall torka. Sedan blir det nog en snabb sväng på stan och lite vila innan man skall börja göra sig i ordning. Inför kvällens event. =D Undra vad man skall ha på sig?

lördagsmorgon.

Så hurtig jag är. Nina på friskvågen var inne och tog lite kort under mitt funktionell step. =DSMS-inlägg

img_6647 (MMS)


En riktig AfterWork!

Idag har jag haft en riktig afterwork, kanske min första när jag nu tänker efter! Det är väldigt sällan jag gått från jobbet till puben (va hemma i ca 20 min, lämna väskan och hämtade en sak) sedan så bar det i väg igen. Annars har jag varit i skolan innan eller har jag slutat mycket tidigare så man hunnit göra saker emellan. Eftersom jag socialiserade mig med systrarna Johansson så blev det inga bilder, för det finns inga som är mer off än dem. Lite tråkigt men man får väl acceptera det ibland i all fall. Hade tänkt vara med social, men jag orkade bara inte. Har nu kommit hem och ligger själv och kollar på tv, inget bra so går men det gör inget. Sis kommer snart hem och det är skönt att bara ta det lugnt. Vara sig själv för en stund. ;) Kollar nu på En mor till salu, jag har sjuka humorn... haha! :DJag har fått en kontor nu måste jag vara vuxen!

Ha! Vad jag känner mig vuxen! Visserligen delar jag kontor med en tjej men jag har ändå ett eget med stol, data, telefon och dörr! Så har ett "eget" kontor och jobbar 07-16. Ja nu måste jag vara vuxen!!!Bara 4 timmar kvar!

Hej. Nu sitter jag på lunch och det är fredag eftermiddag snart. Det känns att jag har jobbat typ hela veckan. Det var länge sedan som jag gjorde det. Har haft en mycket bra jobb vecka, men det skall även vara skönt att vara helt ledig i helgen. såg även att jag fick godkänt på min sista tenta vilket vara väldigt skönt! Så nu kan jag slappna av lite mer nu under sommaren. Ikväll hade jag tänkt träna om jag hinner sedan får jag se vad som händer. Ta det hyfsat lugnt eftersom det ändå kommer vara födelsedagsfest på lördag. :) Wiii. Skall bli skönt att få sova länge i morgon, det känns som det var 100 årsedan jag gjorde det... Nu, back to work!

Bilder på mig från dagen!

På bussen.
Med hjälm på huvudet.
Fick en 100-lapp. =D (+ 15 kr, ej med i bild ;D)

Jag är bäst!!! eller nästan i alla fall!

Har precis kommit hem och skall nu in ta viloläge.

Det har varit en helt sjukt rolig kväll i dag. Början med Go-kart som var hysteriskt roligt och jobbigt för armarna. Det är verkligen något som vi kan göra igen. =D Sedan blev det solviken med god mat och vi hade det hur mysigt som helst.

Jag hade en av de snabbaste varv tiderna men jag åkte av banan så jag kom sist i mitt lopp. Med tid 32.90. Woho!
Fuck bilderna!

Tycker inte alls om att det här med mobil blogga är jag jätte dålig på och sedan så fattar jag inte hur jag skall kunna få mina bilder upp på bloggen. Då blir det heller inte lika roligt. Det är ju bilderna som gör halva grejen. Tycker det är skit tråkigt att bara läsa en massa text.!! Skall kolla på det mer sen hur jag skall göra! Sitter i nu på jobbet och väntar på att min dator skall starta, har redan väntat skit länge, tydligen är det någon uppdatering. TRÅLIGT! Idag slutar vi kl 14.00 typ. Woho! För då skall vi med kemi avd. Åka go-kart och sedan äta på Solviken. En bra dag på jobbet! Kommer lägga upp bilder från dagen ikväll. Eftersom, ni vet! ;)

Skolavslutning och nu går jag och lägger mig.

Haft en kort med trevlig kväll på stan med tjejerna. Dock är det jobb i morgon så det kommer inte att bli något mer i kväll. Tackar tjejerna och säger GOD NATT!Vissa saker är bara inte okej.

En kille i väntrummet på Ringhals:

Grattis till studenten Jacob!

Eftersom jag jobbade så kunde jag inte vara med när han spring ut eller när alla skulle åka på flaken. Men jag missade inte maten i alla fall.

Grattis till studenten Jacob!Haft en riktigt slapp dag.

I dag har jag nästan inte gjort något vettigt alls. Det har varit helt underbart att inte göra något alls. Nu skall jag hoppa in i duschen och sedan skall jag åka till donken. Känner att jag är värd det idag. =D

Bilder från igår hos Sara, lite eftermiddags mys.En fantastisk Rock in Stom.

Det blev en helt underbar fest.
Bandet var jätte bra och alla hade en underbar kväll. Jag satt mest som ansvarig för baren, vilket jag tyckte var skit roligt och det gjorde inget.
Vi blev ca 50 personer och alla rockade!!! Det var skit mysigt att grilla och det var varm och soligt, ändan tills den gick ner, vilket som tur var väldigt sent.

Hela dagen igår var det mycket att fixa(städa) och annat som hände. Missade ju tyvärr balen, men kände ändå inte så många som gick.

Såg ju till att ta en massa bilder och här är några.. =D Alla killar tyckte verkligen att det var roligt.


Efter festen blev det stan. =D Min kompis höll en möhippa för hennes syster så vi möte upp dem på OSCARS.

Inte långt till Rock In Stom börjar! (bilder inför)

Stress hit stress dit, nu lite mera stress innan kvällen äntligen kan börja.
En kväll med rock i grimtunet. =D


Dagen i dag.

Har under dagen fikat med P och sedan varit hemma hos Jo och kollat på hennes super söta nya bebis. Sedan fick jag mig en cykeltur ut till John's och tillbaka, var inte riktigt planerat så med så blev det. Inte fel med lite gratis motion eller hur?
Nu blir det massa mys med mina vänner. =D
Fy Fan vilken NATT.Känner mig inte alls sliten. eller JO!
Eftersom jag hade sovit dåligt och mådde allmänt dåligt och sedan tränat i två timmar hoppades jag att jag skulle få sova som en prinsessa. MEN ICKE. Vid 5 i morse kändes det som jag inte hade sovit i 2 sekunder, det hade jag säkert men vaknade minst var 20 min. Och då somnade jag säkert vid 1-2 någon gång. Ja men när klockan sedan var 5 ja då kan man ju tycka att det var på tiden att jag skulle sova. Men nej. Klockan 6.30 tänkte jag att jag skulle gå och träna eftersom jag hade så mycket energi, men kom på att det nog inte var så bra för min kropp (efter som den har vilodag i dag, har heller inte så mycket träningsverk som jag trodde att jag skulle ha). Efter det tog jag ett ryck gjorde det helt mörkt och la mig och lyssnade på basshunter. Vid ca 8 somnade jag till en stund och sov i ca 20 min sedan var jag pigg igen. Helt sjukt. Har dock hunnit med en massa saker idag, har en hel del mer att fixa. Men nu hoppas jag verkligen att jag kan få sova ordentligt i natt. Annars kommer jag ju dö snart!

NU FUNKAR MIN MOBIL IGEN. WOHO!


Sååå HÄR ser man ut när man tränat!!!


Varför är det så svårt att motstå?

En bild säger mer än ord.Ja, varför skall det vara så svårt att motstå?
Jag vill ju inte men ändå så vill jag, det är ju bara en eller två bitar, till en början. När man sedan har börjat så tänker man vad gör en till och en till, jag har ju bara tagit några. Till slut bryr man sig inte eftersom man då redan har ätit alldeles för mycket.
Kan man inte vara smart från början? Tycker att denna bilden är jätte bra. Den säger i princip det man måste tänka.
Det har varit mycket slarv från min nyttighet sida den senaste tiden, har ju haft 1000 undanflykter till varför jag inte behövt vara nyttig och svullat på! Bla jag har ju haft semester och då intar man ju en massa alkohol och till det kommer ju en hel del onyttigheter!
Men nu börjar vi på nya tag igen! WOHO! Det skall väl inte vara så svårt eller?! Från och med i kväll kommer jag börja köra på min "hälsoplan" som jag tidigare i vår började köra med. Hoppas att det kommer gå bra nu. Känner mig mycket mer motiverad nu och det känns jätte bra. Hoppas att jag kan slippa alla mina allergiska besvär nu när jag inte äter sånt som jag inte tål. Eftersom jag hela tiden glömmer bort det, eller skit i det. Vilket inte är så bra ju!

SÅ NU BÖRJAR JAG IGEN!!! =D ÖNSKA NÅGON MIG LYCKA TILL ELLER?!? HAHA!!!

Lite inspiration.

Nu börjar jag få lite koll på hur jag skall göra och hur jag skall fixa med allt är på min blogg. Är inte helt klar och heller inte helt nöjd med det jag skall fixa. Fast det är ju en dag i morgon igen så jag kan fixa lite mer då. Tar ju sån tid när man inte kan något sånt här.
Här kommer lite inspiration från dagen på stan med Hilda. =D lovely.Oups! Glömde visst räkningen så nu kan jag inte ringa.

Det blir problem om man som jag nu var slarvig. Gillar inte det, har dock betalat nu men jag vet inte hur långtid det tar innan jag kommer kunna ringa eller smsa till någon. Så om något konstigt nummer från vbg ringer så kan det vara jag. Till er tjejer som inte svarar där det är någon okänd som ringer!!!

Ett blogg.se projekt!

Har tagit som morgon och fixat lite här hemma. Nu skall jag till stan och träffa Hilda. Men har dock bestämt att ta tag i min blogg, den kan inte se ut som den gör nu. Det är ju helt galet...

Det är tråkigt väder idag det tycker jag inte alls om. Skall träna men annars blir det nog inte så mycket mer gjort idag. Lite kallt är det oxå. =(
Sitter i världens längsta nummer kö... håller på att dö!

Fattar inte hur det kan ta så långtid, det är helt sjukt. Har redan suttit här i över 2 timmar nu och börjar bli lite uttråkad. Det är tur att jag inte har något annat planerat i dag. Nu är det bara typ 40 nr kvar tills min tur. Hoppas att det kan gå lite snabbare nu.
Hade som tur med mig lite fika annars hade jag ju gått under, utan mat och vatten. =D Hade tänkt att träna i dag men nu känner jag inte alls för att göra något jobbigt. Kanske kan ta en promenad om det inget regnar. Måste unna mig något roligt i dag efter denna pers.
Fast jag satte ju mitt prov med alla rätt i alla fall. Awseome. =P Tur för mig att jag hade min dator med mig. Och en tidning och lite mer att pilla med.
Här kommer lite bilder från går dagen då jag åt en jätte god mjukglass. Jag brukar inte gilla det, men det var ju nationaldagen så an får ju unna sig. Jag bar unnar mig och unnar mig. =D Det är ju sommar även om inte vädret visar det idag. =(Det går fort i kön nu, nu är det bara typ 25 nummer kvar. Tror att det var ganska många som inte ville vänta, konstigt,?! NEJ! Nu måste det ju vara min tur snart...
Sedan har jag ju bara det roliga kvar att jag skall hitta en buss så jag kan komma hem idag. Jag hoppas att det inte skall ta för långtid i alla fall.
Gå på toa och ta en kopp kaffe sen MÅSET det vara min tur...

Sjukt varmt.

Dagen igår. Sveriges nationaldag. WOHO!!! Det vare den varmaste dagen på mycket länge. Hade inte ork till mycket alls. Gjorde inte mycket alls heller. Solade, städade, kollade film och åt glass. Det var typ det jag orkade med.

Just nu sitter jag på Ringhlas jag skall på säkerhetsutbildning m.m. skall bli lite roligt. Har ju faktiskt haft lite över en veckas semester, då det har varit helt underbart. =D Har varit i Malmö och firat, i Tyskland och handlat öl, solat, varit ute med båten, festat och bar njutit av tiden.

Nu börjar min sommar, men mycket jobb, rutiner och mycket skoj. Har gått upp tidigt i dag och åt buss hit, vill verkligen ha en bil, men jag behöver det verkligen inte, så jag får väl stå ut i 5 månader med att åka buss.en oplanerad kväll och en dag med ute med båten.

Sitter med Jo och hinner bara lägga upp några bilder...

Sommar dag.

En sommar dag när den är som bäst. Det är varmt, man har inget att göra utan bara ser vad som händer. För mig känns det inte alls som om det är lördag. Utan jag sitter just nu hemma i mitt kök och bara tar det lugnt. Har inga större planer för kvällen utan tar det som den kommer. Skall locka mitt hår och dricka lite vin. Gör kvällen till en göra i ordning mig kväll.
Är lite sugen på att gå ut, sugen på att dansa. Det är ju inte så ofta man gör det nu för tiden!

En trevlig kväll med vänner, öl och fotboll.

Ännu en trevlig kväll med vännerna. Lite bättre var jag att ta kort men det blev ändå inte helt så bra som jag hade velat. Bilderna blir så dåliga med telefonen när man inte har blixt, men jag tycker att bilderna blir så konstiga när man har blixt. Kamera har jag ju men det är så jobbigt att ha med den hela tiden och sen skall ju den laddas och ha sig. Jobbigt!

Lite bilder från igår.En bild från TYSKLAND!Nu skall jag ut i trädgården, sola och läsa en bok. Varmt och skönt är det idag. Lovely!!!

En dag vid ankaret.

Sitter på förfesten och kom på att jag glömt uppdatera min blogg, så jag gör en lite snabbis nu. Hade en trevlig ute kväll igår och jag har haft en underbar dag i solan idag... =DVad skönt det är att sitta i solen när man har semester!

Det är ju helt underbart att ha semester, jag gör inget. Igår satt jag vid fästningen en stund och drack öl och sedan så tittade jag på film med Jo. Det var trevligt. Tydligen var det värsta FEST-DAGEN i går, men det skiter jag på. Jag har semester så jag har fest-dag varje dag!!! Måste ju ta den obligatoriska semester ölen varje dag. =D
Sov eller låg i sängen till säger 12 i dag. Orkade inte gå upp, var helt sjukt trött.

Under eftermiddagen har jag suttit i trägården och solat, fixat naglarna (måste ringa Anna snart) och läst i min skönhetsbok.Nu har jag städat klart till och med putsat fönstret och torkat ur kylen så nu är det jätte fint. =D Fram med drickan nu den har jag förtjänat! Skall fixa mig lite sedan skall jag iväg på lite obestämd tillställning. WOHO!!!


Sa HEJDÅ till min älskade JULIA, saknar dig redan.

Som vanligt under sommaren har denna lilla tjej alltid åkt öster ut. Närmare bestämt till Gotland... Det händer varje sommar. Så det kommer ju inte som ett pakt på posten precis att hon skall åka. Sedan skall hon flytta till hösten, så vem vet när vi kommer bo nära varandra igen? Tog en lunch med henne precis och jag känner att jag saknar henne redan... =(
Hoppas verkligen att jag kommer kunna hälsa på henne, har inte hunnit med det innan någon sommar, men det kommer förhoppningsvis bli en ändring på det i sommar.