Test av nya appen.

Äntligen har den nya appen kommit. Så typiskt att jag nu inte har en telefon. :( längtar efter min telefon.
Här kommer en liten bild från igår. Våfflor med marmelad jag köper i helgen på mässan. :)


utan min iphone. =( (har typ inga nummer)

Trodde inte att de skulle vara jobbigt utan iphone men jag har kommit på att det är det. Snart har det gått 24 timmar innan sedan jag lämnade in den. Knappen fungerade endast begränsat vilket gjorde mig galenm, många gånger. Så den fick åka in på lagning, hoppas att de kan fixar det.
Iallafall så har jag fått en tag i en gammal mobil, en liknande jag hade för några år sedan, som jag tycker om. men min tappade jag bort, eller gjorde sönder. Men det finns ju inga funktioner på den. Jag litar inte på väckarklockan, har inga kontaket kvar (dock mitt fel), har ingen tillgång till sptyfi så INGEN musik, man skan inte ta bilder (de blir skit dåliga), inte skicka saker till sin mail, inte kolla sin mail, inte gå in och kolla på klipp som man får länkade till sig via sms, tar 1000 år att gå in på nätet(facebook). Det värsta är musiken!!! Får väl lyssna på 90-tals musik som jag har laddat ner på min gamla dator för typ 100 år sedan.
Hoppas att det kommer att gå bättre och bättre. Att jag vänjer mig. Kommer bli ledsen annars.

En bild på min "nya mobil"Ännu en förlust...

Även om Grimeton förlorade ännu en match så var helgen jätte mysig. Hade inga riktiga planer och tog helgen som den kom. Vilket var jätte skönt, känns alltid som jag har massor att göra.


Tror tyvärr att jag håller på att bli sjuk. =( Kan bero på att sitta och kolla på fotboll på kvällen inte är speciellt varmt.


(ännu en förlust, en söndagskväll på gimmtunet.)

MÅNDAG  OCH DET ÄR NYA TAG. DOCK INTE SÅ MYCKET I DAG. SKALL FÅ SPRUTA OCH HANDLA, SEDAN BLIR DET BARA VILLA. JAG VILL INTE BLI SJUK NU IGEN!


Mickelsmäss med damerna Ewertsson. =D

Har haft en underbar dag i dag. Bara varit hemma och fixat och tagit det lugnt. Så skönt. Sedan var jag med damerna Ewertsson på fästningen och kollade på mickelsmässan, det är massa lokala odlare, bönder m.m. som ställer ut. Så man kan köpa massa olika mat och det roligaste av allt prova smaka. Jag behövde inte ens laga någon lunch eftersom att man blev mätt på det man provsmakade.
Fick med mig hem, chips, marmelad, biscotti och majskolvar. =D

Så hemsk att jag var tvugen att fälla en tår, finns så hemska människor.

Jag dog idag .... Du tröttnade på mig,jag drog ett olyckligt nummer. Jag är i en svart plastpåse i en deponi nu. Nån annan valp kommer att få mitt knappt använda koppel. Mitt halsband var smutsigt och för litet,men du tog det innan du skickade mig till Regnbågsbron.
-Skulle jag fortfarande ha varit hemma om jag inte hade tuggat på din sko? Jag visste inte vad det var, men det var skinn luktade ju gott! Jag visste inte.. Jag ville bara leka och det kliade i min mun. Du glömde köpa valp leksaker.
-Skulle jag fortfarande vara hemma om jag hade varit rumsren? Du gnuggade min nos i mina misslyckanden, det gjorde bara att jag skämdes,o blev förvirrad jag förstod inte vad jag gjort för fel. Varför läste du inte böcker eller frågade en lärare i lydnad som kunde ha lärt dig hur du skulle lära mig att gå till dörren.
-Skulle jag fortfarande vara hemma om jag inte hade fört loppor in i huset? Utan lopp- medicin, kunde jag inte få bort dem från mig. Du lämnade mig på gården i flera dagar, det var så jag fick dom.
-Skulle jag fortfarande vara hemma om jag inte hade skällt? Jag ville bara säga, jag är rädd, jag är ensam, jag är här, jag är här! Jag ville vara din bästa vän.
-Skulle jag fortfarande vara hemma om jag hade gjort dig lycklig? Du slog mig,varför lärde du dig inte att få mig lydig?
-Skulle jag fortfarande vara hemma om du hade tagit sig tid att ta hand om mig och uppfostrat mig? Du har inte brytt dig om mig sen efter första veckan eller så, men jag tillbringade all min tid väntandes på att du skulle älska mig. . Jag dog idag. Jag var din valp, jag älskade dig av hela mitt hjärta med hela min lilla kropp ...

VÄNLIGEN VIDAREBEFODRA DETTA TILL ALLA! DET DAGS ATT SLUTA MED ALL DJURMISSHANDEL OCH KLISTRA IN DETTA OM DU ÄR EN DJURÄLSKARE.                            

Sååå dålig karaktär. =(

Jag har verkligen dålig karaktär... Har precis varit och köpt ca ett kilo godis. Jag och Jo som satt och kollade detox metoder, på skoj, igår.. Illa. Får väl pallra mig i väg för träning en andra gång idag Så man bränner bort allt dumt godis. (vet att det inte är så enkelt) Haha. Vill ju vara lite nyttig i alla fall..Hemmakväll ha sjukt mycket och gott godis. =D


Långt kvar tills min mage ser ut som denna. =( Ett tips är att sluta köpa ett kilo godis allt för ofta.. =)


Sluta ät och iväg.. =D Wiiii.


Mys med JO.

Har haft en super mysig kväll med JO. Ätit tacos, druckit te och kollat på tv hela kvällen.
Nu blir det sängen är så trött att jag somna snart stående. =(

Före och efter fina Anja fick tag i mitt hår.


Tack Anja, är helt underbart att ha ny klippt hår. Det är så fint och rakt i topparna. =D Funderar på att färgahåret. Vet dock ej om jag orkar eller i sånna fall vilken färg. Inget drasktiskt bara.


Helg, morgon, lördag.Har avnjutit en underbar frukost men delar av min familj, alla är ju inte hemma, har varit på Kustbagaren och köpt croissanter, sedan till kavantum för att köpa cream chees och sylt. Jumy. Fick även exklusivt kaffe som mamma köpt på NK. =D Älskar ha en morgon som denna. Innan var det sol och kallt, väldigt härligt att gå en morgon promenad. Nu börjar det bli lite mulet så vi får se vad som händer med vår cykel tur senare idag.
Ikväll är det kräftskiva/födelsedagsfest, tagga, tagga =D


Bilder från Henry's fähus i Hunnestá

Bilder från en kräftskiva som var för någon helg sedan. Det var mycket tevlig, välplanerad och lite smått galen. Helt sjukt roligt var det. Tackar så mycket till de tre som fixade festen. Sandra, Madde och Matte.Vilken mysig kväll i GBG

Hade en underbar kväll igår med min underbara vän Caroline. Först satte vi oss på en uteservering och tog ett glas vin och myste.Efter det drog vi oss inåt och åt en pasta rätt. Åt penne med strimlat kalvkött och rödvins gräddsås. Väldigt gott. Åt så mycket att jag blev helt andfådd och trött.Klockan hade ju inte blivit så mycket trots att vi hunnit med en del, så gick vidare och tog en mojito på en bar. Sen bar det av hemåt.Inte alla torsdagar som är så bra. Känner verkligen att jag vill flytta nu. Till en stad där det händer saker, efter klockan 18.00.Hoppas verkligen att det kommer bli som jag vill. Längtar så mycket till så mycket. :D 


(En bild från förr)

Skönt är det också att det är fredag i dag. Solen skiner och det är kallt ute, väldigt fint. Vill bara komma ut i det finna vädret. Det kommer väl tyvärr inte vara fint väder när jag slutar. :)


Nu är resan bokad!

ÅHH, Wiii, NU är resan bokad till Egypten.

När jag var på väg till resebyrån så regnade det och blåste. Precis rätt väder att boka resa. Vill till värmen! Skall i början på oktober åka till Egypten. Helt underbart skall det bli. Just nu är det kring 30-35 grader där just nu och jag hoppas att det kommer va typ samma om några veckor. =D

Bara ligga vid stranden sola, bada och slappa. Slippa alla måsten… Ahhhh, vill ha det nu!

Nu är det dags att gå och köpa maxosol och kolla att passet inte har gått ut.Hatar dagar då man blir sentimental.

När vet man att något är rätt?

Kanske aldrig?

Eller direkt?

men hur vet man det?

Vissa dagar så tänker man mer än andra

Är det fel eller bra?

Svåra frågor att svara på

De ända man riktigt kan göra är att tänka och se vad som hände… eller?

 

Det är som jag säger och försöker att säga till mig själv- Alla gör fel, det gäller bara att lära sig hantera och leva med dem. Påverka det du kan och ta beslut som du är stolt över. Det finns inget mer som DU kan göra.


Hatar dagar då man blir sentimental.

 

Idag är det 10 år sedan som det var 11 september, det är dagens datum, den dagen som USA blev terroriserad. De två tornen World Trade Center föll.

Svårt att förstå, först och främst att det var 10 år sedan och att det överhuvudtaget kunde hända. Jag var inte gammal när det hände och jag kommer ihåg exakt vad jag gjorde när jag fick se det första gången på tv. Overkligt och hemsk, tankarna går till alla de berörda.


Älskar söndagar...

Finns det något bättre än att sova länge, ligga i sängen och kolla på tv och sedan bara gå runt i morgonrock och tofflor hela förmiddagen. Har nu ätit lunch med äcon och bgg.Eftersom jag inte haft en lugn lördag sedan i april, typ, så var det skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Lagade mat och drack lite vin och sedan kollade på en Bryan Adams konsert, väldigt mysigt. Dock somnade jag ifrån allt. Det är så det händer när man inte är helt kry och kan sova 25 timmar om dygnet.
Lite bilder från igår. (fattar inte varför bilderna inte blev så bra, helt suddiga ju :(...)
Nya saker...

Har köpt lite nya saker till hemmet. =DNU skall jag mysa lite med vänner. Är fortfarande lite kraslig, men det blir för hoppningvis bättre och bättre. =D

Going FREAK!

Helt ärligt, jag fick gömma mig i min jacka på väg till jobbet. Ser ju ut som ett FREAK!Efter en helvetes natt igen, håller jag nu på att inte bara känna mig sjuk utan oxå ser ut som det. Vet inte vad som är fel på mig. Men som vi alla ser något är det. Denna bilden togs i morse och nu har det faktiskt lagt sig, syns knappt. Som tur är. Kan ju inte gå runt och se ut hur som helst.
Vill så mycket men har inte ork till något alls. =(


Kräftskiva oj vilken skiva- Halmstad (typ)

Inbjudna till en kräftskiva, vid havet nära Halmstad.

Värdparet sköte sig på bästa sätt. Mycket trevlig tillställning...
Vi åt mycket kärfor men det serverades en massa annat gott...
Ett riktigt mysigt hus som de hade gjort a la kräftskiva style
Snpas fick vi oxå... inte för att det är gott utan för att det hör till..
Mingel bilder... alla blev kanske inte lika bra...
Kvällen slutade långt in på småtimmarna. Det blev mer mat, skjuktning med luftgevär och sedan nattbad. En riktigt trevlig kväll... Tack.

Ringar på vattnet


Jag har faktiskt ett liv…

Om man facebookar hela tiden, checkar in eller bloggar. Ja har man då ett liv. Alltså ett riktigt som går ut på att träffa vänner och liknande, inte sitta vid datorn och tönta sig?

Jag tycker att det är lite både och. Jag tycker inte att Internet världen skall gå förre något annat. Man skall inte säga typ – Jag kan inte träffa dig/prata mer just nu för att jag skall blogga/facebooka. Det är inte OKEJ! Däremot så finns det massor som är roligt att dela med sig, bilder, tankar och liknande.

Nu de senaste dagarna och kanske veckorna som det nu har blivit har jag haft så mycket att göra och haft så roligt. Att jag inte har orkat stressa med att blogga. För att det inte är värt det, det är ju inte precis så att jag tjänar massa pengar på det. Och det vill jag heller inte, men om man skulle göra det.

Det har hänt massa skojigt och jag har massa roliga och fina bilder att lägga upp, men senare. Kanske i morgon.

Nu blir det en mer massa skoj. =D Idag är det pubrunda på Chalmers, vilket innebär en massa skoj.. =)


(till skilland från denna tjejen som tjänar massor!)


RSS 2.0