sommar uppehåll (ut i solen med er)


Jag har verkligen försökt men det har inte funnits något i mitt huvud. Inget jag vill dela med mig och eller något liknande. Kan väl till stor del bero på att jag jobbat en hel del och att jag varit sjuk, större delen av sommaren, även att det har varit en tråkig sommar, väder mässigt, har även gjort att det inte funnit något att blogga om.

Så nu tar jag en liten paus och kommer börja blogga om ett par veckor igen, och då kommer jag förhoppningsvis att ha lite mer att blogga om. Plus att jag kan hitta vad just jag vill inrikta min blogg på. =P

Ut mer er och njut av det finna vädret, om ni kan, det skall jag göra i alla fall. =D


Ett riktigt fin bröllop...


Mår fortfarande inte okej.. =(
men det var ett fint bröllop och här kommer en bild tills vidare.. =D
 
 

Idag är det dags för bröllop!!!


Idag skall vi fira att Caroline och Dan skall gifta sig. Blir lite lungt innan man skall börja göra sig i ordning sig inför festen.... =D
 

På jakt efter inredningsbloggar!!!


JAG SÖKER EFTER BLOGGAR MEN INREDNINGSTIPS, HEMMA FIX OCH LIKNANDE!!! HOPPAS DET FINNS NÅGON SOM KAN HJÄLPA MIG ATT HITTA DET!!!
 

Har glömt att berätta!


Har ju helt glömt att berätta att i lördags var jag i Köpenhamn och hämtade min syster!!! Hennes plan från Shanghai landade på Kastrup så vi i familjen var och hämtade henne..Det var roligt att träffa henne och det var skönt att hon kommit hem, även om det bara är för en stund. Det var nästan ett år sedan som jag träffade henne men som tur är går tiden fort. =D

Köpte lite saker i kph och sedan fick jag flera plagg från kina med.. =) Wiiii!

 

MIN LILLA TINY!

(BILD KOMMER SENARE, FUNKA INTE NU)


En sommar storm.


Idag när jag skulle till jobbet trodde jag det var höst! Det regnade och blåste och vinden var sådär härlig som det faktiskt kan vara men bara på hösten. Sedan när jag tänker på att det är i mitten av juli så blir man ju lite deppig. Varför skall det vara så dåligt väder? Kan det inte vara som i söndags, det var helt underbart väder då.Om bara fyra dagar få jag semester vilket skall bli skönt och även om vännerna gör det mer än vädret så är det inte speciellt roligt om det är 15 grader och regn hela veckan. =(Vi får hålla tummarna att det i alla fall inte bli för dåligt väder.

Vaknade ju mitt i natten inatt av att det var någon som hällde en hink vatten över Varberg. Jag har nog aldrig sett det regna så mycket i Sverige. Det är sånt som skyfall som det kan komma i syd Europa... där det kommer en skur och sedan är det över.... men här är det ju tydligen inte så.?!

bild från weheartit.com

 

Vad är det som är fel? Varför tappar jag mitt bloggande så över sommaren, det är inte första gången? Jag vill men ändå inte men jag orkar inte men sen så jag inte heller något roligt att skriva eller berätta om känner jag. =( Hm? Jag vet inte hur jag skall kunna lösa detta men jag hoppas att med tiden kommer jag hitta tillbaka. Kanske blir bättre när det blir höst.. =P (fast det är det ju redan…)


Härligt på Bodegan!


Jag som trodde att de skulle bli regn och dåligt väder igår. Så fel jag hade kunde ju till och med sitta ute och äta vid 7-8-tiden och det var inte för kallt. Det som var tänkt en film kväll blev till en lite snabbis på Bodegan istället. Viket inte alls var helt fel, vi hade det hur mysigt som helst. Hoppas verkligen att sommaren kommer igång nu även om det står att det skall regna nästan varje dag, (men det har det ju typ gjort i en vecka, men har det regnat något? tyå nej!).
 
I helgen blir det fullt schema, två födelsedagar, Köpenhamn och ev ett besök på Olles eller John's!!! Ser framemot det, kommer bli en grym helg. =P (som börjar idag)
 
Bilderna är från förra året, tog inga igår... =(
 
 

Födelsedagskalas.


Bilder från födelsedagskalas. =P
 


RSS 2.0