En sommar storm.


Idag när jag skulle till jobbet trodde jag det var höst! Det regnade och blåste och vinden var sådär härlig som det faktiskt kan vara men bara på hösten. Sedan när jag tänker på att det är i mitten av juli så blir man ju lite deppig. Varför skall det vara så dåligt väder? Kan det inte vara som i söndags, det var helt underbart väder då.Om bara fyra dagar få jag semester vilket skall bli skönt och även om vännerna gör det mer än vädret så är det inte speciellt roligt om det är 15 grader och regn hela veckan. =(Vi får hålla tummarna att det i alla fall inte bli för dåligt väder.

Vaknade ju mitt i natten inatt av att det var någon som hällde en hink vatten över Varberg. Jag har nog aldrig sett det regna så mycket i Sverige. Det är sånt som skyfall som det kan komma i syd Europa... där det kommer en skur och sedan är det över.... men här är det ju tydligen inte så.?!

bild från weheartit.com

 

Vad är det som är fel? Varför tappar jag mitt bloggande så över sommaren, det är inte första gången? Jag vill men ändå inte men jag orkar inte men sen så jag inte heller något roligt att skriva eller berätta om känner jag. =( Hm? Jag vet inte hur jag skall kunna lösa detta men jag hoppas att med tiden kommer jag hitta tillbaka. Kanske blir bättre när det blir höst.. =P (fast det är det ju redan…)


Kommentarer
Postat av: Tessa

Ett trevligt inlägg och jag inser att det inte bara är i Linköping som det har regnat som attans. Dock tycker jag att det är härligt oavsett årstid och tar gärna en prommis när det regnar. Visst det måste erkännas att ibland som idag (igår) var kanske inte så roligt.

Svar: ja det är ju tyvärr så, men nu är det ju jätte fint väder. =D
Mathilde

2012-07-11 @ 03:59:42
URL: http://tessameddetmesta.blogg.se
Postat av: Matilda Wik - fotograf i Norrköping

Sv: Tack! :)

Svar: =D Hoppas du har en bra sommar.
Mathilde

2012-07-11 @ 09:04:35
URL: http://mwfotografi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0